Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 152)
Filtruj recenzje
3 151 wyniki
Oceny podróżnych
1 456
1 052
440
127
76
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 456
1 052
440
127
76
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 3 151 recenzji
Zrecenzowano: 2 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny, położony przy samej płazy hotel zaledwie 500 m od miejscowości Santa Maria. Uprzejmy, pomocny personel dobre jedzenie urozmaicone specjalnymi kolacjami świetny bar na płazy z pysznym jedzeniem szczególnie świeże ryby polecamy serdecznie

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, tomaszwapinski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Sub-Responsavel, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 16 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr Tomasz

We thank you for having chosen Oasis Salinas Sea for your holidays and for your valuable contribution, we are already looking forward to the pleasure of welcoming you as our guests again in the near future.

Kind regards,

Kevin Silva
Guest Relations


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel świetnie położony - niedaleko do Santa Maria (500m), przy piaszczystej plaży. Pokoje wygodne i czyste. Jedzenie urozmaicone. Polecam kolacje a la carte - smaczne i wyszukane. Obsługa i serwis bardzo dobry. Wyspę polecam na wypoczynek i relaks.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, katka39d
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gerente de relações públicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 31 stycznia 2019
Tłumaczenie Google


Dear Katka 39d;

We are happy to perceive that your stay with us has been a pleasant one and that quality of our service and the different aspects of our hotel have contributed to this memorable holiday experience. Thank you for your valuable contribution, we will also look forward to welcoming you as our guests again in the near future.
Thank you very much one more time , we will be always at your disposal.

Best regards
Odelaines Delgado

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel nie najnowszy ale czysty, codziennie sprzątane pokoje. Idealna lokalizacja, bardzo mila i pomocna obsługa. Wifi trochę słabe i niezabezpieczone ale darmowe i działa. Codziennie uzupełniana woda mineralna w lodówce. Jedzenie po kilku dniach może się znudzić ale każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, wojtek821717xc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Sub-responsavel Relações Publicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Client

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Salinas Sea for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers via Tripadvisor.
Although we have no doubt that your feedback will be very useful in helping to us to continue to offer a high quality service each day, having said this we have taken note of your comments and will keep intensifying our efforts to ensure the satisfaction of our guests.

Kinds Regards
Kevin Silva
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel pod kazdym względem. Pokoje przestronne, wygodne. Serwis sprzątający bardzo dokładny, ręczniki wymieniane codziennie. Kuchnia bardzo różnorodna i smaczna. Drinki różnorodne i nie oszukane. Pracownicy hotelu uczynni i prawdziwie mili. No i plaża..... cudowny piasek, wspaniały ocean i leżaków ponad miarę.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Kapa2169
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gerente de relações públicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna P;

We are happy to perceive that your stay with us has been a pleasant one and that quality of our service and the different aspects of our hotel have contributed to this memorable holiday experience.
Thank you for your valuable contribution, we will also look forward to welcoming you as our guests again in the near future.

Kinds Regards
Odelaines Delgado
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 listopada 2018

Nigdy nie brałam tego kierunku pod uwagę, a tu taka niespodzianka. Tak jak napisałam ,wybór był spontaniczny , dobra cena to lecimy się wygrzać. Wyspy Zielonego Przylądka wcale nie są zielone, więc nie wiem skąd ta nazwa, moja nazwa to wyspy szczęśliwych ludzi i zwierząt. Ocean i plaża super jak na Karaibach . Hotel oceniam na 4 +, jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła i kompetentna, pokoje trochę gorsze wymagają odświeżenia, szczególnie ściany. Czy bym wróciła ? TAK TAK TAK

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dolores68
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Sub-Responsavel das Relações Publicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 15 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Client

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Salinas Sea for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers via Tripadvisor.
Although we have no doubt that your feedback will be very useful in helping to us to continue to offer a high quality service each day, having said this we have taken note of your comments and will keep intensifying our efforts to ensure the satisfaction of our guests.

Kinds Regards

Kevin Silva
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji