Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 152)
Filtruj recenzje
3 152 wyniki
Oceny podróżnych
1 456
1 053
440
127
76
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 456
1 053
440
127
76
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 3 152 recenzji
Zrecenzowano: 20 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel nie najnowszy ale czysty, codziennie sprzątane pokoje. Idealna lokalizacja, bardzo mila i pomocna obsługa. Wifi trochę słabe i niezabezpieczone ale darmowe i działa. Codziennie uzupełniana woda mineralna w lodówce. Jedzenie po kilku dniach może się znudzić ale każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, wojtek821717xc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Sub-responsavel Relações Publicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Client

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Salinas Sea for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers via Tripadvisor.
Although we have no doubt that your feedback will be very useful in helping to us to continue to offer a high quality service each day, having said this we have taken note of your comments and will keep intensifying our efforts to ensure the satisfaction of our guests.

Kinds Regards
Kevin Silva
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel pod kazdym względem. Pokoje przestronne, wygodne. Serwis sprzątający bardzo dokładny, ręczniki wymieniane codziennie. Kuchnia bardzo różnorodna i smaczna. Drinki różnorodne i nie oszukane. Pracownicy hotelu uczynni i prawdziwie mili. No i plaża..... cudowny piasek, wspaniały ocean i leżaków ponad miarę.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Kapa2169
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gerente de relações públicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna P;

We are happy to perceive that your stay with us has been a pleasant one and that quality of our service and the different aspects of our hotel have contributed to this memorable holiday experience.
Thank you for your valuable contribution, we will also look forward to welcoming you as our guests again in the near future.

Kinds Regards
Odelaines Delgado
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 listopada 2018

Nigdy nie brałam tego kierunku pod uwagę, a tu taka niespodzianka. Tak jak napisałam ,wybór był spontaniczny , dobra cena to lecimy się wygrzać. Wyspy Zielonego Przylądka wcale nie są zielone, więc nie wiem skąd ta nazwa, moja nazwa to wyspy szczęśliwych ludzi i zwierząt. Ocean i plaża super jak na Karaibach . Hotel oceniam na 4 +, jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła i kompetentna, pokoje trochę gorsze wymagają odświeżenia, szczególnie ściany. Czy bym wróciła ? TAK TAK TAK

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dolores68
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Sub-Responsavel das Relações Publicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 15 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Client

Firstly, we would like to thank you for having selected Oasis Salinas Sea for your holidays and for having set aside some of your time to write about your holiday experience with us and with fellow travelers via Tripadvisor.
Although we have no doubt that your feedback will be very useful in helping to us to continue to offer a high quality service each day, having said this we have taken note of your comments and will keep intensifying our efforts to ensure the satisfaction of our guests.

Kinds Regards

Kevin Silva
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 listopada 2018

Obiekt czysty i zadbany. Jedzenie bardzo dobre, obsługa - dokonała zawsze miła i pomocna. Wspaniałe dodatkowe restauracje z doskonałym jedzeniem. Pokoje duże z wydzieloną częścią do relaksu. Gorąco polecam

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Vacation65221192754
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Subs-Responsavel relações Publicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 8 listopada 2018
Tłumaczenie Google


Dear Client

We are happy to perceive that your stay with us has been a pleasant one and that quality of our service and the different aspects of our hotel have contributed to this memorable holiday experience. Thank you for your valuable contribution, we will also look forward to welcoming you as our guests again in the near future.

Kinds Regards

Kevin Silva
Relações Publicas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo dobrze usytuowany, bardzo czysty obsługa codziennie dokładnie sprzątała i uzupełniała wodę. Jedzenie smaczne, różnorodne kolacje tematyczne. Obsługa w hotelu pomocna i bardzo sympatyczna. Hotel dokładnie taki, jak na zdjęciach w biurze podróży co bardzo rzadko się zdarza. Gorąco polecam( jedynie kolacja w restauracjach tematycznych - byłam na sushi nie spełniła moich oczekiwań ale czy można spodziewać się super japońskiej kolacji w Afryce ;) chyba nie ;) )
Ogólnie pobyt oceniam bardzo dobrze i spokojnie mogę polecić osobom, które chcą wypocząć w tym miejscu.

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, wypijmagda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OasisAtlantico, Gerente de relações públicas, Hotel Oasis Salinas SeaOdpowiedź udzielona 14 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear wypijmagda;

We thank you for having chosen our hotel for your holidays and for the time that you have set aside to share your feedback with us.
We hope that we can forward to the pleasure of having you as our guests again hopefully soon. We really appreciate what you have done, sharing your very sincere views with the whole community. One more time thanks for providing part of your precious time to share your experience with the TripAdvisors readers. We will be delighted to welcome you back on your next visit to our hotel.


Best regards



Odelaines Delgado

Public Relations.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji