Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Santa Maria
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Dobra kuchnia ”
Chez Pastis — recenzja

Chez Pastis
Nr 8 wśród 115 Restauracje (Santa Maria)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Europejska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Świetnie podane krewetki i bardzo smaczne, sos wyśmienity. Niestety nie mieli homara, na którego przyjechaliśmy, natomiast pozostałe dania z karty były dostępne. Właściciel z własnej woli dał nam dodatkowe danie za które nie płaciliśmy. Świetny gest i super podejście do swoich gości. Polecam

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, rafa_l677
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: andreabenolli77, Proprietario, Chez PastisOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rafa!
thanks for your nice review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (998)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 998 recenzji

Zrecenzowano 13 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Lokal wybralismy z poleceń na TripAdvisor. We wtorek byliśmy zrobić rezerwację i stolik dostępny był dopiero na piątek. Warto było czekać. Miła atmosfera wszystko we właściwym porządku. Jest to bardzo mały lokal co powoduje że ramię w ramię siedzimy z innymi gośćmi. Nam to nie przeszkadza. Można się integrować z osobami często innej narodowości.
Na przystawkę wybraliśmy rybne carpaccio w dwóch postaciach. Ryba Wahoo surowa i wędzona oraz dodatkowo tatar z tuńczyka. Danie główne to były grillowane krewetki oraz stek z brazylijskiej polędwicy wołowej. Serwowane dania były pyszne. Zarówno smak, dodatki, jakość składników oraz całokształt dań był bardzo dobry. Stek wysmażony w punkt. Skosztowalismy także deseru. Czekoladowy Creme Brulee doskonale zwieńczył kolację. Lokal obowiązkowy do odwiedzenia w Santa Maria. Polecam!

Termin wizyty: marzec 2018
Dziękujemy, MarekN577
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 tydzień temu

Termin wizyty: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: andreabenolli77, Proprietario, Chez PastisOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: andreabenolli77, Proprietario, Chez PastisOdpowiedź udzielona 27 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: andreabenolli77, Proprietario, Chez PastisOdpowiedź udzielona 27 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Chez Pastis — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Chez Pastis? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem