Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 453)
Filtruj recenzje
2 453 wyniki
Oceny podróżnych
859
845
431
185
133
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
859
845
431
185
133
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 453 recenzji
Zrecenzowano: 6 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

W styczniu gościliśmy się w tym hotelu. Hotel potężny , teren czysty i zadbany , pokoje sprzątane na czas . Kilka barów , basenów , woda chłodna ale nie narzekaliśmy , jedzenie ok, najlepszy hotel w jakim byliśmy . A na wycieczki tylko z BORIS BIEDRONKA-zawsze niskie ceny, rzetelnie... najlepszy polskojęzyczny przewodnik po wyspie SAL - polecamy

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Robert S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Sol DunasOdpowiedź udzielona 7 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Robert S,

We would like to thank you very much for selecting our hotel Sol Dunas for your holiday. At the same time, we would like to thank you for taking the time to tell us about your experience in our hotel.

It is very valuable and enjoyable for us to know that you have enjoyed your stay with us; Rest assured that we have passed your comments and reviews to our various hotel departments. Only through the dedication, the motivation and the motivation of our employees do we achieve our goal - the absolute satisfaction of our guests.

We hope that soon we will have the pleasure of welcoming you to your second home.

Best regards,
Sol Dunas Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 stycznia 2019

Wszyscy którzy wybierają się na Wyspy Zielonego Przylądka zobaczyć piękną i soczysta zieleń powinni nastawić się na typowe widoki powulkaniczne -Skały ,kominy i to robi wrażenie. Plaże za to przepiękne ,piaszczyste i wspaniały ocean . To jest przepiękny krajobraz czym zachwyca wyspa . Hotel ogromny ,ale bardzo dobrze zorganizowany. Obsługa jeszcze uczy się ,ale tak naprawdę pracują bez zarzutu. Jedzenie jak na warunki gdzie każdy składnik musi dopłynąć tam statkiem to naprawdę przepyszne. Dużo owoców ,warzyw ,ryb ,sałatek,itd dla każdego coś dobrego.Rozrywek dla dzieci i dorosłych pod dostatkiem-nie można się nudzić a animatorzy zajmują się dziećmi na każdym basenie. wycieczka objazdowa dookoła wyspy jest bardzo ciekawa zwłaszcza otwartymi pikapami. Atrakcje jak na tak diewiczy teren są ciekawe i warto zobaczyć. My z mężem byliśmy od 02.01 i pogoda była super- w dzień ok 29-30 stopni a wieczorem ok 21-24 tak dla odpoczynku. Baseny nie są podgrzewane ,ale ogólnie ocean jest tak piękny ,fantastyczne fale ,że zastępuje każdy najlepszy basen. Polecam to miejsce zarówno parom ,singlom ,ale najbardziej rodzinom z dzieśćmi.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, ZuzannaO47
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Sol DunasOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear ZuzannaO47,

Thank you for having chosen Sol Dunas for your holidays with your friends and for having set aside some of your time to share your thoughts with us and with fellow travellers via Tripadvisor.

It has been truly a pleasure having you as our guests, and from reading your description, we are sincerely pleased to perceive that you have had a great experience staying at our resort. We try our best to cater to the different expectation and preferences of our guests and, when this is so, it is very satisfying and motivating for all of us.

We thank you sincerely for your valuable contribution and we look forward to welcoming you once again in the near future.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 stycznia 2019

Hotel bardzo dobrej jakości. Połączony z drugim hotelem MELIA DUNAS teren jest bardzo zadbany , czysty i ładnie zagospodarowany. Nawet nie wiedziałem , że zamówiony pokój to mały apartament z salonem i osobną sypainią z drugim telewizorem. W kuchni ( obok salonu ) duża lodówka i zastaw naczyń. Meble nowe i zadbane . Kilka lamp i klimatyzacja sterowana indywidualnie. Teren hotelu rozległy - jest gdzie pospacerować. W opcji All Inc. wszystko dostępne , ale niestety nie wszędzie . Kilka barów i restauracji dostepnych jest tylko dla Klientów części Melia. Ogólnie pobyt bardzo udany -w październiku temperatura ok. 30 stopni z lekkim wiatrem od oceanu. Posiłki różnorodne i bardzo dobre . Pierwszy raz widziałem i jadłem czarny chleb. Ogólnie hotel wart polecenia . Pobyt udany.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, jacekmichalowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Sol DunasOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear jacekmichalowski,

Thank you for having chosen Sol Dunas for your holidays and for having set aside some of your time to share your review with us.

It has been truly a pleasure having you as our guests and we are very happy to know that you have had an enjoyable stay with us, as this is the aim towards which we strive for each day.

Thank you for having recommended our hotel to prospective guests, we will look forward to the delight of welcoming you as our guests again hopefully soon.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi. Świetny aquapark, wielki pokój rodzinny (2 sypialnie, 2 łazienki i salon), jedzenie dobre. Jednak całość zaburza lodowata woda w basenie. Mimo iż jest środek dnia i upał, to do basenu dadzą radę wejść jedynie dzieci... Woda w brodziku dla dzieci także przeraźliwie zimna. Nie polecam.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Sara G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Sol DunasOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sara G,

Thank you for having chosen Sol Dunas for your holidays and for having set aside some of your valuable time to share your feedback with us and with fellow travellers online.

Having read your review, we are sorry to perceive that our services were not able to fully meet your expectations, kindly note that it is not our intention to convey such an impression to you quite the contrary, our guests are our main priority. Although we have no doubt that your feedback will be very useful in helping to us to continue to offer a high quality service each day, having said this we have taken note of your comments and will keep intensifying our efforts to ensure the satisfaction of our guests.

We hope that you will give us the chance to change your perception about our hotel by visiting us again in the near future.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Właśnie jestem w hotelu Sol Dunas. Ogólnie bardzo polecamy, super teren,baseny, plaża, bary i restauracje. Niestety jest trochę problemów z obsługą... Zdarza się że po sprzątaniu nie ma w pokoju ręczników. Dodzwonić się do recepcji czasem graniczy z cudem, a jak już się dodzwonisz i poprosisz o ręczniki i papier toaletowy, który też nie jest uzupełniany to powiedzą że za 5 minut przyniosą ale niestety nie przychodzi nikt. Dzisiaj zgłaszaliśmy brak ręczników i papieru 4 razy. Już udało się uzyskać ręczniki ale nadal czekamy na papier którego pewnie nikt nie przyniesie. Jest to bardzo duży minus tego hotelu. Poza tym jest na prawdę super. Polecam

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, AdaS386
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dunas M, General Manager, Sol DunasOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear AdaS386,

Thank you for having chosen Sol Dunas for your holidays and for having set aside some of your time to write a review while still at the hotel.

We thank you for your appreciation of the positive points of our hotel and our services and thank you for having pointed out the aspects which you thought needed to be improved. These have been duly noted and will be discussed with our team. In case of any anomaly in your room or with the service we advise our guests to not hesitate to contact the Meliã Connect by dialling “0” or contact our Guest Experience at the Reception for any assistance. Nevertheless, we have no doubt that your feedback will help us to continuously enhance our services as part of our commitment in ensuring the satisfaction of our guests.

Thank you for having recommended our hotel to prospective guests, we will look forward to the delight of welcoming you as our guests again hopefully soon.

Kind regards,
Sol Dunas Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji