Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brela
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Wakacje

Dla rodzin dzieci i chcących odpocząć najlepsza lokalizacja. Makarska i Baśka Voda pełne są... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 lipca 2018
MaciejS2452
,
Olsztyn, Polska
z urządzeń przenośnych
Urokliwa miejscowość z pięknymi górami wcinającymi się w morze

Mieliśmy bardzo udany pobyt. Miasto jest zadbane, czyściutkie, bardzo klimatyczne. My się w nim... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 października 2017
Agravka
,
Wrocław, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (334)
  
Recenzje (334)
Filtruj recenzje
334 wyniki
Oceny podróżnych
212
89
24
3
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
212
89
24
3
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 334 recenzji
Zrecenzowano: 19 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Dla rodzin dzieci i chcących odpocząć najlepsza lokalizacja. Makarska i Baśka Voda pełne są turystów - tu jest bardzo kameralnie. Widoki przecudne. Ceny akceptowalne, na plaży sklepy, poczta, restauracje. Wszedzie można dotrzeć piechotą. Warto tu być.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, MaciejS2452
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 października 2017

Mieliśmy bardzo udany pobyt. Miasto jest zadbane, czyściutkie, bardzo klimatyczne. My się w nim zakochaliśmy i dużo bardziej nam się podobało niż pobliska Baska Voda. Jedyne, do czego można się przyczepić, to ceny w sklepach, 1.5 woda kosztowała nas 10 HRK... W Kauflandzie w Splicie ta sama woda kosztowała praktycznie 3 razy mniej. Podobnie jakieś bibeloty na stoiskach przy plaży. W Baskiej Vodzie podobnie lub nawet ciut taniej.

Sama miejscowość ładnie położona, wzdłuż ciągnie się promenada przy plaży, częściowo nowiutka, częściowo (na krańcach miejscowości) trochę starsza, ale i tak bardzo ładnie się wije między piniami. Można się nią przespacerować do Baskiej Vody. Zadbane i wygodne zejścia z promenady do plaży.

Podobało nam się to, że nie było tak krzykliwie jak w innych polskich czy chorwackich miejscowościach. Straganów nie było dużo i wyglądały dość estetycznie.

Restauracje są zlokalizowane blisko portu. Bardzo urokliwe miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2017
3  Dziękujemy, Agravka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2016

Bardzo malownicze i spokojne miejsce, idealne na wypoczynek dla rodzin. Piękne miejsca spacerowe i place zabaw dla dzieci.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2015
Dziękujemy, siobhan109
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2016

Wzdłuż plaży biegnie długa promenada do Punta Raty. Pływając w krystalicznie czytej wodzie oglądamy widoki na wyspę Brać. W wodzie są zatopione w połowie ogromne skały, na których ludzie się opalają i skaczą z nich do wody.... Na plaży panie opalają się toples. JEST JEDNA PLAŻYCZKA WYZNACZONA DLA PSÓW :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2015
Dziękujemy, Joanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Brela_TouristBoard, Front Office Manager, Brela BeachOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Mrs Joanna K,
thank you for your positive comments about Brela beaches. We are so glad you love our resort. In Brela there are seven kilometres of natural pebble beaches and walking area along the coast. For now we have only one beach for dogs - called Pročiok.
I hope your vacation in Brela went well and that you will consider visiting Brela again.

Sincerely,
Valentina Vitković
Brela Tourist Board
director

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 grudnia 2015

Kameralny klimacik nie za duża miejscowość z licznymi plażami oraz promenadą. Bez walących tłumów jak w naszej polskiej Łebie, z klimatyczną zabudową na wzgórzu. Polecam:)

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2015
Dziękujemy, DominikDJ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji