Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Recenzje (88)
Filtruj recenzje
88 wyniki
Oceny podróżnych
8
35
25
12
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
8
35
25
12
8
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 88 recenzji
Zrecenzowano 3 maja 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: luty 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 października 2015
Tłumaczenie Google

Data pobytu: listopad 2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2015
Tłumaczenie Google

Data pobytu: marzec 2015, podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 stycznia 2015
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Main attractions are all departing from the beach, wich is close to the pool and the restaurant. Ask to be close to them, so you wont walk too much :)
  • Data pobytu: grudzień 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fernando C, General Manager, Pestana Inhaca LodgeOdpowiedź udzielona 11 lutego 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji