Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I think I left my heart here!”
Garonga Safari Camp — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 4 dodatkowych witryn!
Garonga Safari Camp
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Prywatne safari Makalali
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 3 marca 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: We were in five and had a great view of the watering hole!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, GallowhillLass
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BERNARDO S, Owner, Garonga Safari CampOdpowiedź udzielona 7 marca 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (379)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

237 z 241 wśród 379 recenzji

Zrecenzowano 6 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: If you can swing it, book Little Garonga instead of the Main Lodge. It is truly an experience of a l...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
9  Dziękujemy, Dave_In_Oakville
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BERNARDO S, Owner, Garonga Safari CampOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Frogs come out each night by the pool, and they start croaking very loudly till the wee hours of the...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, AmyNY1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BERNARDO S, Owner, Garonga Safari CampOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, karl w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BERNARDO S, Owner, Garonga Safari CampOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: We didnt go in any other rooms but I can safely say Tent 1 was pure luxury and had fantastic views o...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, GaryBradford
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BERNARDO S, Owner, Garonga Safari CampOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Prywatne safari Makalali — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 21,5 km
Kurhula Wildlife Lodge
Kurhula Wildlife Lodge
Nr 1 z 2 w lokalizacji Balule Nature Reserve
Liczba recenzji: 289
w odległości 6,2 km
Makalali Private Game Lodge
Makalali Private Game Lodge
Nr 19 z 103 w lokalizacji Hoedspruit
Liczba recenzji: 335
w odległości 19,3 km
Rukiya Safari Camp
Rukiya Safari Camp
Nr 82 z 176 w lokalizacji Park Narodowy Krugera
Liczba recenzji: 66
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 15,7 km
Bushriver Lodge
Bushriver Lodge
Nr 8 z 103 w lokalizacji Hoedspruit
Liczba recenzji: 363
w odległości 26,6 km
Mafigeni Safari Lodge
Mafigeni Safari Lodge
Nr 3 z 6 w lokalizacji Gravelotte
Liczba recenzji: 23
w odległości 33,1 km
Blyde River Wilderness Lodge
Blyde River Wilderness Lodge
Nr 33 z 103 w lokalizacji Hoedspruit
Liczba recenzji: 165
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Garonga Safari Camp? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Garonga Safari Camp — dodatkowe informacje

Adres: Selati Portion 12, KT 143, Phalaborwa, 1390, Prywatne safari Makalali 1380, Republika Południowej Afryki
Lokalizacja: Republika Południowej Afryki > Limpopo Province > Prywatne safari Makalali
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Restauracja Spa Apartamenty Basen Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Prywatne safari Makalali
Zakres cen: 1 960 zł–3 934 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Garonga Safari Camp 4*
Liczba pokoi: 9
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm South African Hotels, Booking.com i Agoda, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Garonga Safari Camp. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Garonga Safari Camp Hotel Makalali Private Game Reserve

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem