Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“WOW........”
The Lodek Villas — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
The Lodek Villas
Miejsce nr 139 wśród 431 kwater specjalnych w Seminyaku
Zrecenzowano 26 lipca 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipcu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, FabianCoco
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KD_Bali, Manager, The Lodek VillasOdpowiedź udzielona 23 listopada 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (67)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

60 z 64 wśród 67 recenzji

Zrecenzowano 20 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: lipcu 2017, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Alain M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 listopada 2014
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: si possible optez pour la villa 4.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, jms b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2014, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marianne7533
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KD_Bali, Manager, The Lodek VillasOdpowiedź udzielona 9 września 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Choisir la villa N°4 les autres villas ont un jardin beaucoup plus petit
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2014, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, emledroit
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KD_Bali, General Manager, The Lodek VillasOdpowiedź udzielona 9 września 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Seminyak)
w odległości 1,2 km
The Seminyak Beach Resort & Spa
The Seminyak Beach Resort & Spa
Nr 29 z 148 w lokalizacji Seminyak
Liczba recenzji: 2 200
w odległości 2 km
W Bali - Seminyak
W Bali - Seminyak
Nr 19 z 148 w lokalizacji Seminyak
Liczba recenzji: 3 572
w odległości 1,4 km
The Legian Bali
The Legian Bali
Nr 8 z 148 w lokalizacji Seminyak
Liczba recenzji: 1 621
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,1 km
Peppers Seminyak
Peppers Seminyak
Nr 28 z 148 w lokalizacji Seminyak
Liczba recenzji: 824
w odległości 1,4 km
The Haven Bali
The Haven Bali
Nr 59 z 148 w lokalizacji Seminyak
Liczba recenzji: 1 918
w odległości 1,1 km
The Oberoi Bali
The Oberoi Bali
Nr 11 z 148 w lokalizacji Seminyak
Liczba recenzji: 1 737
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w The Lodek Villas? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

The Lodek Villas — dodatkowe informacje

Adres: Jl. Raya Basangkasa no. 27, Seminyak 80361, Indonezja
Lokalizacja: Indonezja > Bali > Kuta District > Seminyak
Udogodnienia:
Plaża Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Basen Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 139 wśród 431 kwater specjalnych w Seminyaku
Zakres cen: 539 zł–944 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3,5-gwiazdkowy — The Lodek Villas 3.5*
Liczba pokoi: 8
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: The Lodek Villas. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem