Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli Place
Miejsce nr 21 wśród 28 hoteli w Mount Laurel
Zrecenzowano 28 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kathleen M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager-PCH, Manager, Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli PlaceOdpowiedź udzielona 29 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (70)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

52 z 56 wśród 70 recenzji

Zrecenzowano 7 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, brigitte08
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager-PCH, General Manager, Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli PlaceOdpowiedź udzielona 10 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mike x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager-PCH, General Manager, Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli PlaceOdpowiedź udzielona 24 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, BRIAN P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_11525, General Manager, Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli PlaceOdpowiedź udzielona 11 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: If you have a lot of luggage, I would suggest a first floor room.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jay D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_11525, General Manager, Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli PlaceOdpowiedź udzielona 11 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Mount Laurel)
w odległości 0,2 km
Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Crawford Place
Extended Stay America - Philadel...
Nr 24 z 28 w lokalizacji Mount Laurel
Liczba recenzji: 73
w odległości 0,2 km
Candlewood Suites Philadelphia - Mt. Laurel
Candlewood Suites Philadelphia -...
Nr 17 z 28 w lokalizacji Mount Laurel
Liczba recenzji: 172
w odległości 1,7 km
Fairfield Inn & Suites Mt. Laurel
Fairfield Inn & Suites Mt. Laure...
Nr 22 z 28 w lokalizacji Mount Laurel
Liczba recenzji: 253
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,3 km
Hyatt Place Mt. Laurel
Hyatt Place Mt. Laurel
Nr 1 z 28 w lokalizacji Mount Laurel
Liczba recenzji: 580
w odległości 0,2 km
Hampton Inn by Hilton Philadelphia/Mt. Laurel
Hampton Inn by Hilton Philadelph...
Nr 5 z 28 w lokalizacji Mount Laurel
Liczba recenzji: 463
w odległości 2,4 km
DoubleTree Suites by Hilton Hotel Mt. Laurel
DoubleTree Suites by Hilton Hote...
Nr 2 z 28 w lokalizacji Mount Laurel
Liczba recenzji: 734
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli Place? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli Place — dodatkowe informacje

Adres: 500 Diemer Dr, Mount Laurel, NJ 08054-3945
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > New Jersey > Mount Laurel
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 21 wśród 28 hoteli w Mount Laurel
Zakres cen: 265 zł–358 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2,5-gwiazdkowy — Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli Place 2.5*
Liczba pokoi: 85
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, 5viajes2012 S.L. i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Extended Stay America - Philadelphia - Mt. Laurel - Pacilli Place. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Mount Laurel Extended Stay

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem