Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Getaway for two tiered parents ”
Bedford Village Inn — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Bedford Village Inn
Miejsce nr 2 wśród 4 hoteli w Bedford
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 24 października 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: październiku 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Michael K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sabata S, Guest Services Manager, Bedford Village InnOdpowiedź udzielona 25 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (308)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

120 z 124 wśród 308 recenzji

Zrecenzowano 22 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Meghan J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sabata S, Guest Services Manager, Bedford Village InnOdpowiedź udzielona 25 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Bruce R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sabata S, Guest Services , Bedford Village InnOdpowiedź udzielona 25 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Bhill001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sabata S, Guest Services Manager, Bedford Village InnOdpowiedź udzielona 25 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Deb B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sabata S, Guest Services Manager, Bedford Village InnOdpowiedź udzielona 25 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Bedford — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 3,7 km
Country Inn & Suites By Carlson, Manchester Airport
w odległości 4,6 km
Hilton Garden Inn Manchester Downtown
Hilton Garden Inn Manchester Dow...
Nr 1 z 16 w lokalizacji Manchester
Liczba recenzji: 899
w odległości 3,8 km
Hampton Inn & Suites Manchester - Bedford
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 27,4 km
Centennial Hotel
Centennial Hotel
Nr 3 z 8 w lokalizacji Concord
Liczba recenzji: 348
w odległości 5,1 km
Radisson Hotel Manchester Downtown
w odległości 8 km
Best Western Plus Executive Court Inn & Conference Center
Best Western Plus Executive Cour...
Nr 3 z 16 w lokalizacji Manchester
Liczba recenzji: 942
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Bedford Village Inn? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Bedford Village Inn — dodatkowe informacje

Adres: 2 Olde Bedford Way, Bedford, NH 03110-5957
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > New Hampshire > Bedford
Udogodnienia:
Bar/salon Wybór napojów Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Basen Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 2 wśród 4 hoteli w Bedford
Zakres cen: 833 zł–1 809 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Bedford Village Inn 5*
Liczba pokoi: 64
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Bedford Village Inn. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Bedford Village Hotel Bedford
Village Hotel Bedford

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem