Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (144)
Filtruj recenzje
144 wyniki
Oceny podróżnych
82
45
13
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
82
45
13
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 144 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel posiada problem z klimatyzacja. Jedno skrzydło budynku zwyczajnie jej nie ma bo to co jest dmucha ciepłym powietrzem wiec cieżko to nazwać klimatyzacją. W cieple dni temperatura w pokoju sięga 29 stopni wiec nie ma szans na odpoczynek. W nocy tez najlepiej spać na kanapach w recepcji bo inaczej można sie ugotować. Szkoda ze hotel nic z tym nie robi i za zaistniała sytuacje obwinia pogodę... Zdecydowanie nie polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Maciej W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech D, Dyrektor generalny, Hotel BonifacioOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Szanowny Panie,

Hotel posiada pełny system klimatyzacji obejmujący wszystkie pomieszczenia, również nowo dobudowane skrzydło, w którym był Pan zakwaterowany. Niestety, jak w każdym systemie zdarzają się awarie techniczne. Taka też miała miejsce w czasie Pana pobytu. Rozumiem Pana niezadowolenie ze względu na oczywisty dyskomofrt związany z pobytem w nieklimatyzowanym pokoju. Niemniej jednak krzywdzącą i nieprawdziwą jest dla nas opinia, że Hotel nic nie robił, żeby rozwiązać problem. Nasze służby techniczne natychmiast po zgłoszeniu problemu podjęły działania. Dodatkowo, została w trybie pilnym wezwana specjalistyczna firma zewnętrzna, która serwisuje system wentylacji i klimatyzacji w Hotelu. Niestety awaria agregatu, który steruje system klimatyzacji w nowym skrzydle (8 pokoi) była poważna i nie było technicznej możliwości natychmiastowego jej usunięcia. W tej chwili po podjętych działaniach wszystko wróciło do normy. Nasza obsługa zrobiła wszystko co było możliwe, aby pomóc gościom dotkniętych problemem jednak ze względu na pełne obłożenie obiektu, nie wszystkich Gości mogliśmy przenieść do pokoi, gdzie klimatyzacja działała sprawnie. Jeśli czuje się Pan nieusatysfakcjonowany naszą reakcją proszę o bezpośredni kontakt ze mną. Mam jednak nadzieję, że teraz kiedy emocje trochę spadły będzie mógł Pan zrewidować wyrażoną na Tripadvisor opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019

Ponownie tu jestem. Przerwa w trasie z Olsztyna do Warszawy. Hotel w pięknym miejscu na uboczu głównej drogi. Gorąco i parnie. Po przyjeździe od razu wskoczyłem do zewnętrznego basenu. SUPER!!!! Po basenie wygodny fotel na zewnątrz i drink. Jest jeszcze basen wewnętrzny jakby pogoda była brzydka. Również super. Pokój klimatyzowany. Wszystko czyste i działające. Jedyne to czego mi brakowało to szafy lub miejsce gdzie można rozłożyć rzeczy. Poprawcie to proszę :). Siłownia na miejscu. Śniadanie smaczne i świeże. Parking darmowy. Polecam to miejsce. Ja na 100% tu jeszcze zajrzę.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mi się podoba strona z widokiem na basen. Wieczorem ładnie podświetlony.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, JurekMa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech1967, Dyrektor generalny, Hotel BonifacioOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019

Panie Jerzy, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Zapraszamy ponownie na beztroski chill out nad naszym letnim basenem ! Lampka Prosecco na powitanie od zespołu Bonifacio przy następnej wizycie !

Pozdrawiamy

Wojciech Dyrda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2019

ładny nowoczesny i czysty hotel, wspaniałe jedzenie i bardzo miła obsługa, piękne otoczenie i tyko 1 h drogi od Warszawy, dużo zajęć ciekawych dla dzieci i dorosłych, duży basen, fajne zajęcia sportowe, bardzo polecam na weekend rodzinny i z koleżankami

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, C8925JWmartar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrdziasty, Dyrektor generalny, Hotel BonifacioOdpowiedź udzielona 1 maja 2019

Pani Marto,

Pięknie dziękujemy za miłe słowa, które dla całego zespołu stanowią najlepszą motywację do pracy. Zapraszamy ponownie do Bonifacio.

Z poważaniem,

Wojciech Dyrda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019

Hotel w dogodnej lokalizacji, wokół sporo terenów rekreacyjnych (spacery, bieganie, jazda na rowerze - ścieżki rowerowe opisane), czysto, jedzenie ok ale dla mnie bez szału, obsługa bardzo miła, w basenie krytym można spokojnie popływać. Każdy znajdzie coś dla siebie: rodziny z dziećmi, pary, sportowcy i leniwcy ;) Szczególnie chciałam natomiast polecić fizjoterapeutów, którzy pracują w SPA w tym hotelu. Pan Bartek Chmurzyński (kierownik SPA i fizjoterapeuta) pomógł mi i błyskawicznie "naprawił" kiedy niespodziewanie się "popsułam". Dzięki niemu i koledze, który dopełnił naprawy pół godzinnym masażem, mogłam funkcjonować normalnie przez resztę cudownego wyjazdu z koleżankami ;) Polecam bo nie każdy hotel ma takiego asa w rękawie. Pana Bartka oraz kolegę pozdrawiam serdecznie - dobra robota! Jedyny minusik dla hotelu na koniec recenzji (i za to odjęłam punkt) jest za fatalne ciśnienie wody pod prysznicem, które bardzo utrudniało umycie i spłukanie głowy, co moim zdaniem w hotelu z tyloma gwiazdkami nie powinno mieć miejsca - wiem że problem był we wszystkich pokojach które zajmowałyśmy ze znajomymi, nie tylko w naszym.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agazgaga
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrdziasty, Dyrektor generalny, Hotel BonifacioOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami z pobytu w Bonifacio. Na pewno przekażę Bartkowi i całemu zespołowi SPA Pani miłe słowa. Co do ciśnienia wody w łazienkach to rozumiem, że mogło to niekorzystnie wpłynąć na komfort pobytu. Jednak jesteśmy uzależnieni od gminnego wodociągu, z którego pozyskujemy wodę i na którego pracę i awaryjność niestety nie mamy wpływu. Proszę mi wierzyć, że hotelarze pomimo ogromnego wysiłku jaki wkładają w codzienną pracę nie są cudotwórcami. Choć czasami bardzo byśmy tego chcieli.

Tym niemniej zapraszam ponownie do Bonifacio. Być może wtedy w Pani oczach zasłużymy na na pięć gwiazdek

Z poważaniem,

Wojciech Dyrda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Świetnie bawiliśmy się na imprezie integracyjnej w hotelu. Zarówno sale do działań integracyjnych jak i świetne przestrzenie do wieczornej integracji spowodowały, że impreza wyszła znakomicie. Jedyny mały minusie, to 27 stopni w pokoju z możliwością regulacji jedynie przez otwarcie okna. Ale kto by tam pamiętał ;)

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, dartnet
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dyrdziasty, Dyrektor generalny, Hotel BonifacioOdpowiedź udzielona 28 lutego 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za miłe słowa i sympatyczny dystans do problemów z temperaturą. Rzeczywiście mieliśmy problem techniczny systemu BMS, który zarządza sterowaniem ciepłem i chłodem w jednej z sekcji pokoi. Przepraszamy za niedogodności z tym związane.

Pozdrawiam i zapraszam,tym razem na prywatny pobyt w Bonifacio.

Z poważaniem,

Wojciech Dyrda

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji