Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (75)
Filtruj recenzje
75 wyniki
Oceny podróżnych
19
15
7
4
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
19
15
7
4
30
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
16 z 21 wśród 75 recenzji
Zrecenzowano: 30 września 2018
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nerissa M, Guest Relations Manager, Econo Lodge Inn & Suites Lake of the OzarksOdpowiedź udzielona 1 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nerissa M, Guest Relations Manager, Econo Lodge Inn & Suites Lake of the OzarksOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokoi: Stay Away For Your Safety
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nerissa M, Guest Relations Manager, Econo Lodge Inn & Suites Lake of the OzarksOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokoi: The "new building" (in back) has indoor hallways. In the front you can keep an eye on your car if you want to do that.
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nerissa M, Guest Relations Manager, Econo Lodge Inn & Suites Lake of the OzarksOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2018
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokoi: it was pretty quite considering all the drunks from pub crawl, not high quality but good for a one night stay
Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tina M, Guest Relations Manager, Econo Lodge Inn & Suites Lake of the OzarksOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji