Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Agios Ioannis Peristeron
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (903)
Filtruj recenzje
903 wyniki
Oceny podróżnych
430
306
123
26
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
430
306
123
26
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 903 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019

Ogromnym plusem jest plaża przy hotelu, piękna i czysta. Z basenu skorzystaliśmy praktycznie tylko jeden raz. Kolejny ogromny plus do wybór dań. Nie jemy z córką mięsa a wybór dań wegetariańskich był ogromny. Codziennie nowe smaki. Świeżo, pysznie i przemiła obsługa. Uogólniając restauracja - rewelacja. Bardzo podobały mi się wieczory w hotelu. Troszkę rozrywki, troszkę tematycznie po grecku - bardzo miło wspominam wieczory :) Najlepiej dla mnie spisała się jednak obsługa hotelu. Przesympatyczne Panie, zawsze służące pomocą! Gdy moja córeczka miała wypadek to obsługa hotelu stanęła na głowie żeby nam pomóc i dzięki temu wszystko skończyło się szybko i dobrze !! Jestem pod ogromnym wrażeniem tego hotelu i serdecznie go polecam !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Maria H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeorgeG_ioniansun, General Manager, Primasol Louis Ionian SunOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Guest

We would like to thank you for choosing our hotel for your holiday and for sharing your experience online. We are glad to read that you had an enjoyable holiday with us appreciating the friendliness and the service provided by our team members.

We are also happy to see that you enjoyed our rich variety and quality of our buffet options the crystal clear waters of our beach.Thank you also for your recommendation and we hope to welcome you again soon.

Best regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

W terminie 17-24 sierpnia 2019 wypoczywaliśmy w PRIMASOL LOUIS z małżonką. W hotelu czyściutko , obsługa bardzo miła,serdeczna i radosna. Na powitanie Pani Dagmara (Czeszka) bardzo miło nas przywitała i bardzo ładnie mówiła po polsku. Wrazie jakich kolwiek problemów obsługa zawsze bardzo pomocna.Jedzenie wyśmienite, plaża piękna choć kamienista, ale nurkowanie z tak dużą ilością różnych ryb że to wszysko nam wynagradza. pozdrowienia dla GeorgeG, dla Dagmary i całej obsługi. Widzimy się za rok. Laura i Piotr

Wskazówka dotycząca pokoi: Na 2 piętrze jest piękny widok na morze i cicho oraz spokojnie
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, PiotriLaura67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeorgeG_ioniansun, Γενικός Διευθυντής, Primasol Louis Ionian SunOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We dearly thank you for chosing to spend your holidays with us and for posting this kind review.
Knowing that you had a wonderful stay overall fills us with joy.
Your satisfction means a lot to us we strive hard to please our guests at all times.
We are grateful for the praise regarding our employees.

We hope that you will return at the Primasol Louis Ionian sun in the future.

With best wishes

George Georgiou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

W naszym pokoju nie działała klimatyzacja, o ile można to tak nazwać...to coś co miało być klimatyzacja... Po 2 dniach zaproponowano nam w zamian bungalow... Bo jak się okazało w hotelu już miejsc nie ma..
A tam warunki okropne... Brud i smród, jedynie klimatyzacja sprawna.
Plaga os przy basenach... Człowiek na leżaku nie posiedział dłużej niż kilka minut. Zresztą co druga osoba jak siedziała to kapalusz w ręce żeby odganiac osy. Najbezpieczniej było w basenie. Dzieci norlamnie nie mogły się napić czy zjeść loda. Masakra.Jedzenie szału nie robiło, ale przynajmniej można było się najeść.. Bo hotel na totalnym odludziu.. Bez samochodu czy autokaru ani rusz. Droga dzieląc hotel i plaże bardzo ruchliwa. Można było zjechać winda na - 1 ale do tego trzeba było cierpliowsci. Na plaży ludzie karmią ryby co powoduje że jak wchodzisz do wody to gryzą, jednej pani nawet leciała krew tak została ugryziona... Zresztą o ukąszeniach os już nie wspomnę... Co druga osoba z odczynem na ciele. To nie był wypoczynek... Nawet przez chwilę.. Na początku pozory dobre.. Szampan na powitanie...na tym się kończy,do obsługi nie mam zastrzeżeń większych, poza jednym Panem który zwrócił uwagę mojemu dziecku że ma się zastanowić co chce bo on w kółko chodził nie będzie. Nie polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, PEWA7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeorgeG_ioniansun, General Manager, Primasol Louis Ionian SunOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Thank you for staying with us and for sharing your opinion online.In regards to our location you could be informed on this site as you use internet.We are located between two towns Benitses 3km and Moraitika 5km.A bus stop is just outside of the hotel and the cost is 1.80 euro each way.Also taxi is 10. euro.

Concerning the wasps are located in hot climate with lush vegetation and verdant landscapes as is Corfu and not just our hotel.Insects bites can happen occasionally but is not a problem unless someone is allergic.For your information we use special electric fans and traps for better convenience of our satisfied guests.

We would like to thank you for at least you enjoyed the service from our friendly staff and perhaps in the future you could book one of our Elegant collection properties to meet your standards better.

Our best regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super wakacje, hotel pięknie położony. W hotelu czysto, jedzenie na wysokim poziomie. W hotelu wypożyczalnia samochodów z której wypożyczyliśmy autko , zwiedziliśmy wszystkie miejsca warte odwiedzenia. Dziękujemy za wspaniały pobyt i gościnę.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 446marcinp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeorgeG_ioniansun, Γενικός Διευθυντής, Primasol Louis Ionian SunOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for holidaying at the Primasol Louis Ionian Sun and for posting some thoughts online.
We are glad to hear that you have thoroughly enjoyed every aspect of your stay and we were happy to read your comments and kind recommendations.

We hope to see you at the Primasol Louis Ionian Sun again soon.


Wishing you the very best.

George Georgiou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witam.
Przebywałem z moją partnerką w hotelu Primasol Louis Ionian Sun w dniach 17-24 sierpnia. Pobyt uważamy za bardzo udany. Na początek miłe powitanie. Uśmiechnięta Pani ( okazało się Czeszka, która włada wieloma językami w tym polskim) miło nas przywitała.Pozdrawiam PaniąPokoje w hotelu bardzo czyste, codziennie sprzątane, z ładnymi widokami na piękne morze bądź ogród i góry. Plaża bardzo zadbana, kamienista (drobne kamyki). Można zabrać ze sobą buty do wody ale nie koniecznie. Za leżaki i parasole nie dopłacamy,są w cenie wykupionej wycieczki. Ręczniki na plażę dostajemy w recepcji. Później można wymienić na świeże. Na plaży wszelkiego rodzaju przekąski, lody, napoje. Plaża praktycznie przy hotelu. Można się na nią dostać tunelem pod ulicą wychodząc z windy lub normalnie przejść przez ulicę wychodząc głównym wejściem. Z basenu i zjeżdżalni nie korzystaliśmy, chociaż wszystko wyglądało bardzo dobrze. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, zróżnicowane. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bar w lobby,bar na dachu hotelu, przy basenie,przy plaży. Trudno być głodnym i spragnionym.Ogólnie wszystko było w jak największym porządku. Pozdrowienia dla Pana Jorgosa, który pofatygował się nawet osobiście z nami pożegnać jak staliśmy z walizkami czekając na powrotny autobus na lotnisko. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i polecamy czytającym opinię to piękne miejsce.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 949marekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeorgeG_ioniansun, Γενικός Διευθυντής, Primasol Louis Ionian SunOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Many thanks for for posting this charming review about your experience at the Primasol Louis Ionian Sun.
We are overjoyed to hear that you had such a amazing time with us.
Thank you for the generous words addressed to our excellent employees.

We look forward to your next visit at the Primasol louis Ionian Sun.

Best regards

George Georgiou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji