Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“So amazing I wanted to move in!”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 2 dodatkowych witryn!
The Provincetown Hotel at Gabriel's
Miejsce nr 2 wśród 15 hoteli w Provincetown
Certyfikat jakości
EkoLiderzyPoziom srebrny
Zrecenzowano 21 sierpnia 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwietniu 2011, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Angie W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elizabeth B, Public Relations Manager, The Provincetown Hotel at Gabriel'sOdpowiedź udzielona 13 maja 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (585)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

436 z 440 wśród 585 recenzji

Zrecenzowano 5 sierpnia 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2011
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, BigApple720
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elizabeth B, Public Relations Manager, The Provincetown Hotel at Gabriel'sOdpowiedź udzielona 13 maja 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2011
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Check their website for photos of all the rooms, since each is unique.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 1060WestAddison
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elizabeth B, Public Relations Manager, The Provincetown Hotel at Gabriel'sOdpowiedź udzielona 13 maja 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: czerwcu 2011
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, mint21mint
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elizabeth B, Public Relations Manager, The Provincetown Hotel at Gabriel'sOdpowiedź udzielona 13 maja 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: maju 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, cathyld73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elizabeth B, Public Relations Manager, The Provincetown Hotel at Gabriel'sOdpowiedź udzielona 13 maja 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Provincetown)
w odległości 1,4 km
Land's End Inn
Land's End Inn
Nr 1 z 15 w lokalizacji Provincetown
Liczba recenzji: 695
w odległości 0,2 km
Crowne Pointe Historic Inn & Spa
Crowne Pointe Historic Inn & Spa
Nr 6 z 15 w lokalizacji Provincetown
Liczba recenzji: 687
w odległości 2,5 km
Harbor Hotel Provincetown
Harbor Hotel Provincetown
Nr 7 z 15 w lokalizacji Provincetown
Liczba recenzji: 1 119
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,4 km
Surfside Hotel & Suites
Surfside Hotel & Suites
Nr 5 z 15 w lokalizacji Provincetown
Liczba recenzji: 926
w odległości 0,3 km
Brass Key Guesthouse
Brass Key Guesthouse
Nr 9 z 15 w lokalizacji Provincetown
Liczba recenzji: 334
w odległości 1,6 km
Provincetown Inn Resort & Conference Center
Provincetown Inn Resort & Confer...
Nr 10 z 15 w lokalizacji Provincetown
Liczba recenzji: 523
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w The Provincetown Hotel at Gabriel's? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

The Provincetown Hotel at Gabriel's — dodatkowe informacje

Adres: 102 Bradford St, Provincetown, MA 02657-1427
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Massachusetts > Cape Cod > Provincetown
Udogodnienia:
Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Usługa przewozu Apartamenty Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Provincetown
Nr2 wśród hoteli na plaży w miejscowości Provincetown
Nr3 wśród ekohoteli w miejscowości Provincetown
Nr3 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Provincetown
Zakres cen: 490 zł–1 116 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — The Provincetown Hotel at Gabriel's 3*
Liczba pokoi: 17
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: The Provincetown Hotel at Gabriel's. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Gabriel`s At The Ashbrooke Hotel Provincetown

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem