Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very nice, convenient hotel”
Quality Inn & Suites — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Quality Inn & Suites
Miejsce nr 11 wśród 12 hoteli w College Park
Zrecenzowano 4 lutego 2010
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2010, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, ctdon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (270)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

210 z 214 wśród 270 recenzji

Zrecenzowano 16 listopada 2009
Tłumaczenie Google

Data pobytu: listopadzie 2009, podróż z rodziną
Dziękujemy, macbjg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: QISMD, Webmaster, Quality Inn & SuitesOdpowiedź udzielona 19 lipca 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 października 2009
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2009, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MontcoPA24
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: QISMD, Webmaster, Quality Inn & SuitesOdpowiedź udzielona 19 lipca 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2009
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipcu 2009, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, tigress70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: QISMD, Webmaster, Quality Inn & SuitesOdpowiedź udzielona 19 lipca 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 czerwca 2009
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2008, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Geert-Hilde
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: QISMD, Webmaster, Quality Inn & SuitesOdpowiedź udzielona 19 lipca 2011
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (College Park)
w odległości 3 km
Days Inn College Park
Days Inn College Park
Nr 9 z 12 w lokalizacji College Park
Liczba recenzji: 303
w odległości 2 km
Clarion Inn
Clarion Inn
Nr 7 z 12 w lokalizacji College Park
Liczba recenzji: 340
w odległości 4 km
Hampton Inn - College Park
Hampton Inn - College Park
Nr 3 z 12 w lokalizacji College Park
Liczba recenzji: 492
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2,4 km
Holiday Inn Express & Suites College Park-University Area
Holiday Inn Express & Suites Col...
Nr 2 z 12 w lokalizacji College Park
Liczba recenzji: 56
w odległości 0,3 km
The Hotel at the University of Maryland
The Hotel at the University of M...
Nr 4 z 12 w lokalizacji College Park
Liczba recenzji: 21
w odległości 4,8 km
Holiday Inn Washington College Park
Holiday Inn Washington College P...
Nr 5 z 12 w lokalizacji College Park
Liczba recenzji: 377
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Quality Inn & Suites? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Quality Inn & Suites — dodatkowe informacje

Adres: 7200 Baltimore Ave, College Park, MD 20740-3204
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Maryland > College Park
Udogodnienia:
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 11 wśród 12 hoteli w College Park
Zakres cen: 235 zł–730 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2,5-gwiazdkowy — Quality Inn & Suites 2.5*
Liczba pokoi: 169
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Quality Inn & Suites. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Quality Hotel College Park
Quality Inn And Suites
Quality Inn College Park
College Park Quality Inn

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem