Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent Craft Distillery”

Boone County Distilling Company
Nr 1 wśród 4 atrakcji (Independence)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Zalecany czas pobytu: 1–2 godziny
Przydatne informacje: Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych, Możliwość zakupu żywności, Toalety
Zrecenzowano 28 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sara B, Events/Social Media/Marketing Coordinator, Boone County Distilling CompanyOdpowiedź udzielona 3 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (106)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Filtrowanie

48 z 52 wśród 106 recenzji

Zrecenzowano 26 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sara B, Events/Social Media/Marketing Coordinator, Boone County Distilling CompanyOdpowiedź udzielona 3 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sara B, Events/Social Media/Marketing Coordinator, Boone County Distilling CompanyOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sara B, Events/Social Media/Marketing Coordinator, Boone County Distilling CompanyOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zobacz więcej recenzji
Zrecenzowano 14 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sara B, Events/Social Media/Marketing Coordinator, Boone County Distilling CompanyOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Boone County Distilling Company — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Boone County Distilling Company? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem