Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (194)
Filtruj recenzje
194 wyniki
Oceny podróżnych
111
53
27
3
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
111
53
27
3
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 194 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny dworek, bardzo miła obsługa, duży basen, sauny,grota solna, pyszne jedzenie, dużo atrakcji np.staw obok dworku, plac zabaw, hamaki, SPA. Polecam iść na tyły dworku obok hotelu wine garden zobaczyć za ogrodzeniem kozy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, podrozetravel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KomborniaManor, Kierownik ds. PR, Dwór KomborniaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Pani Gabrielo,
przyjemnością było Państwa gościć w Komborni! :)

Pięknie dziękujemy za opinię i rekomendację!
Cieszymy się, że oferta Dworu była dla Państwa atrakcyjna.
Stadko naszych owiec kameruńskich faktycznie wzbudza wiele miłych reakcji i emocji.
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Przyjechałem do hotelu na tygodniowy pobyt z rodziną. Sam hotel położony w bardzo ładnym miejscu. Doskonałe miejsce wypadowe do zwiedzania Bieszczad, Krasiczyna czy Łańcuta. Bardzo dobre jedzenie, szczególnie polecam menu degustacyjne. Ale było też sporo minusów. Pierwszy niestety związany z jedzeniem. Mieliśmy w pakiecie pobytowym obiadokolacje. I początkowo nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń bo codziennie w pięknych pomieszczeniach restauracji otrzymywaliśmy kartę z 2 przystawkami i 2 daniami do wyboru. Propozycje niezwykle smaczne i ładnie podane. Niestety gdy nadszedł weekend i przewidywano większy napływ gości weekendowych lub tylko gości restauracji z restauracji wygoniono nas do baru śniadaniowego w piwnicach dworku i zaoferowano bufet samoobsługowy. Tu niestety jakość i smak potraw był delikatnie określając stołówkowy. Okazuje się więc, że gość hotelu zostawiający niemałe pieniądze za tygodniowy pobyt jest mniej ważny niż goście, którzy zamawiają osobną kolację w restauracji. BYwałem na podobnych zasadach już w wielu hotelach i po raz pierwszy się spotkałem z " wygonieniem" z restauracji i jedzeniem bufetowym.
Pokoje choć niewielkie były czyste, dobrze utrzymane. Nie mniej jednak nie polecam pokoju nr 111, w którym na łóżku małżeńskim włączniki oświetlenia umiejscowione są nie z boku łóżka nad stolikami nocnymi a na wysokości głowy. Powodowało to nieustanne, przypadkowe włączanie oświetlenia w nocy poprzez przypadkowe dotknięcie włącznika i budzenie się od światła. Duża fantazja inwestora z takim umiejscowieniem włączników. Wystarczyłoby by tylko przesunięcie ich w bok o 50 cm.
Ostatnią drażniącą rzeczą był stan strefy basenów. W wannie jacuzzi działały tylko 2 miejsca i pomimo dosyć dużej powierzchni wanny korzystać z niej faktycznie mogły tylko 2 osoby. Ławki jacuzzi nie działały wcale przez cały pobyt a leżanka jacuzzi działała z przerwami, tj. nie dawało jej się włączyć przez czasami ponad 30 minut. W naszym przypadku gdy liczyliśmy na relaks dla zmęczonych po górskich wędrówkach mięśni było to spore niedociągnięcie. Informowane o awariach recepcjonistki jedynie potrafiły skinąć głową potwierdzając, że problem jest im znany.
Zastanawiam się więc czy hotel polecać...

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, robertfron
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KomborniaManor, Kierownik ds. PR, Dwór KomborniaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Panie Robercie,
dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że lokalizacja Dworu oraz nasze menu degustacyjne były dla Państwa ciekawe i godne uwagi.

Jeśli chodzi o obiadokolacje - w Państwa ofercie było uwzględnione, że są one serwowane lub w formie bufetu. Bufetowa obiadokolacja miała miejsce w Restauracji Ogrodowej, w której codziennie podajemy również śniadania.
Restauracja ta jest powszechnie lubiana i Goście cenią sobie możliwość wyjścia na taras, skąd roztacza się widok na nasz park. W okresie od maja do października Goście preferują to miejsce do spożywania posiłków i rodzinnych spotkań. Kontakt z naturą, możliwość posłuchania śpiewu ptaków czy też delektowanie się promieniami słońca to kilka dodatkowych atutów tego miejsca.

Jeśli chodzi o strefę wellness, rzeczywiście mieliśmy awarię jacuzzi. Wezwaliśmy od razu serwis, który przyjechał najszybciej jak to było możliwe. Awaria została usunięta i jacuzzi działa już prawidłowo. Za niedogodności przepraszamy.

Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy Państwa ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Dwór Kombornia wspanialy hotel .Czułam się w nim jak królowa dzięki wspaniałym kelnerom którzy byli pomocni .kulturalni
na wysokim poziomie .Jedzenie pyszne różnorodne wspaniałe.duzy wybór win.Pokoje gościnne czyste zadbane urocze. Teren wokół hotelu ogromny .zadbany ławeczki hamaki staw poprostu cudo i ten klimat dworski.Blisko do Iwonicza zdroju. Zwiedziła też Polańczyk piękne miasto.Pozniej relaks w saunie.jacuzzi i basenie jest też grota solna wszystko w cenie pobytu polecam goraco miejsce klimatyczne piekne godne polecenia
Kasia.J

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Gosia8803
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KomborniaManor, Kierownik ds. PR, Dwór KomborniaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Pani Gosiu,

pięknie dziękujemy za opinię i rekomendację! Przyjemnością było Panią gościć. :)
Cieszymy się, że Pani pobyt był udany i że czuła się Pani u nas tak dobrze. Przekażemy miłe słowa naszemu zespołowi.
Serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję na kolejne, równie miłe spotkanie. :) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Kapitalne miejsce. Urokliwy dworek, bardzo dobra kuchnia zarówno domowe śniadania jak i wykwintne, smaczne i pomysłowe, ale nie przekombinowane dania w restauracji. Duży wybór ciekawych win, zwłaszcza karpackich, np. rumuńskich, polskich rzadziej spotykanych. Bardzo fajne spa i basen, zadbany park pałacowy. I przede wszystkim przemiły i bardzo pomocny personel.
Tak trzymać!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, wojciechk258
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KomborniaManor, Kierownik, Dwór KomborniaOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019

Panie Wojciechu,
pięknie dziękujemy za opinię i rekomendację!
Przyjemnością było Pana gościć! Cieszymy się, że nasze miejsce wywołało tak miłe odczucia. Świetnie czytać, że kuchnia oraz proponowane wina przypadły Panu do gustu. Przekażemy ciepłe słowa naszemu zespołowi. ;)
Słonecznie pozdrawiamy z Komborni i mamy nadzieję na kolejne miłe spotkania!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Dwór Kombornia to idealnie miejsce na wyjazd na weekend. Cisza, spokój, piękny park z hamaczkami i ławeczkami. Pokój również mieliśmy bardzo ładny i przytulny. Polecam również skorzystać z restauracji w dworku- spory wybór dań oraz win.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 216kingak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KomborniaManor, Kierownik, Dwór KomborniaOdpowiedź udzielona 17 maja 2019

Szanowna Pani,
pięknie dziękujemy za opinię i rekomendację!
Cieszymy się, że tak miło spędziła Pani u nas czas.
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. ;)




Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji