Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good for motel stay. ”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Best Western Wilderness Trail Inn
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Barbourville
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 21 maja 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: maju 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, David M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tdbrucie1, General Manager, Best Western Wilderness Trail InnOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (119)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

80 z 84 wśród 119 recenzji

Zrecenzowano 19 lutego 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, C6126IUkevino
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tdbrucie1, General Manager, Best Western Wilderness Trail InnOdpowiedź udzielona 25 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 października 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, Connie Sue H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tdbrucie1, General Manager, Best Western Wilderness Trail InnOdpowiedź udzielona 28 października 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 maja 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: maju 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Best Western
Dziękujemy, Wayne B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tdbrucie1, General Manager, Best Western Wilderness Trail InnOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 marca 2016
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: marcu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Kn00kie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tdbrucie1, General Manager, Best Western Wilderness Trail InnOdpowiedź udzielona 23 marca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Barbourville — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 17 km
Pine Mountain State Resort Park
Pine Mountain State Resort Park
Nr 1 z 1 w lokalizacji Pineville
Liczba recenzji: 157
w odległości 29,1 km
Sleep Inn & Suites Middlesboro
Sleep Inn & Suites Middlesboro
Nr 1 z 4 w lokalizacji Middlesboro
Liczba recenzji: 183
w odległości 30,9 km
Hampton Inn Williamsburg
Hampton Inn Williamsburg
Nr 1 z 4 w lokalizacji Williamsburg
Liczba recenzji: 452
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 25,3 km
Best Western Corbin Inn
Best Western Corbin Inn
Nr 3 z 12 w lokalizacji Corbin
Liczba recenzji: 385
w odległości 26,4 km
Baymont Inn & Suites Corbin
Baymont Inn & Suites Corbin
Nr 1 z 12 w lokalizacji Corbin
Liczba recenzji: 751
w odległości 35,7 km
Microtel Inn & Suites by Wyndham London
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Best Western Wilderness Trail Inn? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Best Western Wilderness Trail Inn — dodatkowe informacje

Adres: 1476 S US Highway 25e, Barbourville, KY 40906-7317
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Kentucky > Barbourville
Udogodnienia:
Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Restauracja Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Barbourville
Zakres cen: 378 zł–393 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2,5-gwiazdkowy — Best Western Wilderness Trail Inn 2.5*
Liczba pokoi: 43
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, Agoda, 5viajes2012 S.L. i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Best Western Wilderness Trail Inn. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Best Western Wilderness Trail Hotel Barbourville

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem