Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (274)
Filtruj recenzje
274 wyniki
Oceny podróżnych
109
106
37
14
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
109
106
37
14
8
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 274 recenzji
Zrecenzowano: 22 marca 2016

POLECAM-bardzo miły personel, nowy i czysty hotel, ale dalej od centrum, ładne pokoje i wygodne łazienki, super wygodne łóżka-rewelacja, z tarasu na 19 piętrze roztaczają się przepiękne widoki na całe miasto

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokoje na wyższych piętrach
Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 441Joanna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IHJ122014, General Manager, Indoluxe Hotel JogjakartaOdpowiedź udzielona 30 marca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Joanna,

Warmest Greeting from Indoluxe Hotel Jogjakarta

Thank you for the trust given to Indoluxe Hotel Jogjakarta to accomodate your stay and also posting such an advantageous review. I am so pleased to know that you were so impressed with Indoluxe Hotel Jogjakarta.

It is fabulous to read your generous compliment to our staffs,service and the facilities that you have highlighted as a 4-star rated accommodation which is totally worth your stay.

Thank you for recommending our hotel to other Tripadvisor reviewers and your generous feedback, which encourage all associates to always put our guests’ satisfaction as priority. We look forward to welcoming you back at Indoluxe Hotel Jogjakarta, for having more wonderful experience with us.

Best regards,


Agung Tri Hartoyo
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 17 grudnia 2018

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IHJ122014, Front Office Manager, Indoluxe Hotel JogjakartaOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 listopada 2018

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IHJ122014, Front Office Manager, Indoluxe Hotel JogjakartaOdpowiedź udzielona 29 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2018

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IHJ122014, Front Office Manager, Indoluxe Hotel JogjakartaOdpowiedź udzielona 29 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 października 2018

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: IHJ122014, Front Office Manager, Indoluxe Hotel JogjakartaOdpowiedź udzielona 9 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji