Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 092)
Filtruj recenzje
1 092 wyniki
Oceny podróżnych
91
262
298
202
239
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
91
262
298
202
239
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 092 recenzji
Zrecenzowano: 12 lutego 2017

Hotel swoje lata ma już za sobą wymaga generalnego remontu, leżaki na plaży ohydnie brudne . Basen nieczynny .Tyle złego
A dobre to : jedzenie smaczne i urozmaicone podawane w formie bufetu no i najważniejsze przepiękna plaża. Idąc w lewą stronę przechodzi się dziką plażą oddzieloną od lądu wydmami

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, brylof
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ridel F, Director General, Club Amigo AnconOdpowiedź udzielona 4 marca 2017
Tłumaczenie Google

estimado cliente, muchas gracias por opinar en este sitio tan consultado por los viajeros de todo el mundo. Le agrademos las sugerencias que nos hace y por supuesto que las tendremos en cuenta. Una vez más le agradecemos que haya dedicado parte de su preciado tiempo en opinar sobre nosotros. Si desea comunicarse directamente con el hotel, lo puede hacer a las siguientes direcciones de e mail: : relaciones@brisastdad,tdad.tur.cu (Relaciones Públicas) o asubdirector@brisastdad.tdad.tur.cu (Director General).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2015

Hotel zlokalizowany na półwyspie i w swych zamysłach pewnie fajny. Ale nie jest przygotowany ani jeśli chodzi o architekturę ani o zarządzanie do przyjęcia tylu gości. Wszędzie ciasno, a zwłaszcza w barach i restauracji. W restauracji najlepiej przyjść z własnym talerzem i sztućcami - trudno znaleźć dostępne. Jedzenie za to ok (czasami pojawia się ryba i kurczak w restauracji i mimo, że trzeba odstać w kolejce, to zawsze to lepiej niż zielone pomidory z ryżem i fasolą, które w innych hotelach stanowią dominującą pozycję w menu).
Pokój czysty (jak na kubańskie standardy), łóżko wygodne.
Uważajcie na windę - drzwi nie mają czujników i widziałem wiele osób ze sporymi siniakami.

Termin pobytu: luty 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, marcopolomarcopolo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2014

Lokalizacja hotelu - bezpośrednio nad morzem Karaibskim.
Budynek - wybudowany jakąś dekadę temu i chyba nie remontowany .
Pokoje - duże - surowe.
Łazienka z wanną i zasłoną .. uwaga !!! mnie spadła kilka razy...
Kuchnia karaibska jedzenie dobre ( jak na Kubę ) - przed restauracją stoi osoba która wpuszcza turystów aby nie było za tłoczno wewnątrz :)
Bar - serwuje lokalne trunki . Można zamówić dobrą Pina Colada niestety w plastikowych " kubeczkach ".
Na pięknej plaży leżaki i kilka parasoli .
Dla amatorów nurkowanie dostępna na terenie hotelu baza nurkowa .
Ceny 60 Euro za dzień nurkowy... trochę drogo jak na 3 świat .

Termin pobytu: listopad 2013
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, robertos512
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 kwietnia 2013

Spędziliśmy w tym hotelu 3 noce izrobil nanasdobre wrazenie. mamy porównanie z objazdowki wtym także zpobytu w Varadero.Polozony przy ładnej plaży. Do miasta jakieś 12 km wiec jesli ktoś planujewyjazd pobytowy to troszkę kiepsko. Jedzenie ok. na plaży drinki i przekaski też ok. pokoje normalne, bez rewelacji,ale ok. Animacje całkiem niezłe.
Generalnie nie polecamy wyjazdu na wypoczynek na Kubęzarowno do varadero jak i Trynidadu. Zdecydowanie lepiej jechać na objazdówkę z opcją krótkiego wypoczynku.

Wskazówka dotycząca pokoi: Kiepskie windy wiec jak ktoś nie lubi schodów to niżej,ale wdedy widok kiepski
Termin pobytu: marzec 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jasiek79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 28 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ridel F, Director General, Club Amigo AnconOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji