Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“My wife and I stayed for a month on a deployment it wasn't...”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Travelodge Lafayette East
Miejsce nr 17 wśród 22 hoteli w Lafayette
Zrecenzowano 22 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Travelodge
Dziękujemy, raymondwO3941RF
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jimish S, Owner, Travelodge Lafayette EastOdpowiedź udzielona 23 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Napisz recenzjęRecenzje (11)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 11 recenzji

Zrecenzowano 21 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Travelodge
Dziękujemy, Lyle V
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jimish S, Owner, Travelodge Lafayette EastOdpowiedź udzielona 22 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Travelodge
Dziękujemy, technarken
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jimish S, Owner, Travelodge Lafayette EastOdpowiedź udzielona 10 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Travelodge
1  Dziękujemy, davidmV9116EZ
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 9 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano 28 września 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Travelodge
Dziękujemy, Z6125FPannm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 9 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Lafayette)
w odległości 0,5 km
Days Inn & Suites Lafayette IN
Days Inn & Suites Lafayette IN
Nr 18 z 22 w lokalizacji Lafayette
Liczba recenzji: 374
w odległości 0,4 km
Red Roof Inn Lafayette
Red Roof Inn Lafayette
Nr 3 z 22 w lokalizacji Lafayette
Liczba recenzji: 504
w odległości 0,2 km
Super 8 Lafayette
Super 8 Lafayette
Nr 12 z 22 w lokalizacji Lafayette
Liczba recenzji: 246
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,9 km
La Quinta Inn & Suites Lafayette
La Quinta Inn & Suites Lafayette
Nr 11 z 22 w lokalizacji Lafayette
Liczba recenzji: 348
w odległości 0,5 km
Comfort Inn Lafayette
Comfort Inn Lafayette
Nr 10 z 22 w lokalizacji Lafayette
Liczba recenzji: 149
w odległości 0,6 km
Comfort Suites
Comfort Suites
Nr 15 z 22 w lokalizacji Lafayette
Liczba recenzji: 146
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Travelodge Lafayette East? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Travelodge Lafayette East — dodatkowe informacje

Adres: 4320 South St, Lafayette, IN 47905-4819 (dawniej Econo Lodge Inn & Suites)
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Indiana > Lafayette
Udogodnienia:
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 17 wśród 22 hoteli w Lafayette
Zakres cen: 167 zł–290 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2-gwiazdkowy — Travelodge Lafayette East 2*
Liczba pokoi: 121
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, Agoda i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Travelodge Lafayette East. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Clarion Inn And Suites
Clarion Hotel Lafayette
Signature Inn Lafayette
Lafayette Signature Inn

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem