Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Recenzje (65)
Filtruj recenzje
65 wyniki
Oceny podróżnych
29
12
3
10
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
29
12
3
10
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 65 recenzji
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Cudne miejsce i wszystkim polecam. Byliśmy z mężem na Święta. Drewniane wnętrze, przytulny pokój.Duży kryty podgrzewany basen, sztuczna plaża z gorącym piaskiem, leżaki.
+Przytulny pokój z dużym TV, ręczniki, zestaw kosmetyków, pojemna szafa.
+Za jakieś 50 metrów sosnowy las
+Kryty basen
+Plaża
+Dobre śniadania
+Bardzo miły gospodarz.

Minusy za drobne niedoskonałości:
-Brudna wykładzina w pokoju
-Nie ma brodzika przy basenie żeby opłukać nogi od piachu
Ogólnie serdecznie polecamy i na pewno tu wrócimy. Panie Darku, dziękujemy!!!

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Maria K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2018

Byłem tu 2 razy, polecam to miejsce szczególnie poza sezonem, kiedy pogoda nijaka, do wakacji szmat czasu, miasto przygnębia. Godzina jazdy z Warszawy i jest się w innym świecie, wokoło łąki i lasy, cisza, spokój, świeże powietrze. W ośrodku kryty basen z małą zaimprowizowaną plażą, leżakami i nagrzewającymi lampami. Domowa kuchnia, można się z właścicielem umówić na godziny podawania posiłków. Większe apartamenty w drewnie w budynku po drugiej stronie uliczki, pokoje w głównym pensjonacie też ok, w każdym łazienka, szafa i podstawowe wyposażenie. Puryści oczywiście mogą się czepiać, że drewniana podłoga trochę nierówna, że w basenie lub jacuzzi czasem pojawi się liście (wokół wody oranżeria), ale pamiętajmy, że to gospodarstwo agroturystyczne, wielbicielom sterylnych hoteli 5-gwiazdkowych tego miejsca nie polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie wstydźcie się gadać z właścicielem, mówcie śmiało, czego chcecie, co lubicie, a czego nie - to tylko ulepszy Wasz pobyt.
Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Janusz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Zazwyczaj nie piszę opinii w internecie bo mi się po prostu nie chce.. ale po tym jak właściciel w mailu straszył mnie sądami, nie pozostanę dłużna i napiszę co sądzę o pobycie w wyspie kampinos. Wszystko zgodnie z prawdą oczywiście. Maila dostałam po tym jak towarzysz wyjazdu napisał negatywną opinię na TripAdvisor. Pan właściciel, który chyba do wiadomości nie przyjmuje żadnej krytyki( co widać po opiniach od lat się nie zmieniających) bardzo się zdenerwował i stwierdził ze niezgodne z prawem jest pisanie opinii bez mówienia mu w twarz co się myśli. Krotko i zwiezle - wszechobecny brud, brak papieru toaletowego(mimo próśb we wszystkich trzech pokojach w których byliśmy, przez 3 dni nie zdążyli donieść), ubogie śniadania jak na 25zl/os, mrożony chleb nawet w soboty- trzeba było na każdym śniadaniu czekać na rozmrożenie i doniesienie- oczywiście po upomnieniu sie, bo sami nie widzieli ze brakuje, brak zasłon w pokojach(nasz pokój z widokiem na restauracje, musieliśmy mieć spuszczone rolety cale dnie), w każdym z trzech pokoi przeciekające bateria pod prysznicem/w zlewie . Podsumowując- miejsce z potencjałem, ale zupełnie nie wykorzystanym. Jedyny plus za możliwość pobytu z psem. A właściciel bezczelny- straszyć klientów sądem- pogratulować.

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
11  Dziękujemy, 350aleksandrag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dariusz M, Właściciel, Wyspa Kampinos - AgroturystykaOdpowiedź udzielona 15 maja 2017

Krew się w mnie wzburzyła po zobaczeniu tej opinii. Siedzieli u mnie 3 doby, pytałem codziennie jak śniadanie, jak im się odpoczywa, wszystko było w porządku. Potem seria hejtów w necie, włącznie z określeniem przez jednego z grupy, że jest brudno jak w piekle. Skąd facet wiedział jak brudno jest w piekle tego nie wiem, ale gdyby przybył do Polski w średniowieczu to na pewno ludzie uważaliby, że jest wysłannikiem piekieł. Ale to tyle, zamieszczam poniżej mail, który tak bardzo zbulwersował Olę G, przedstawicielkę szczytu chamstwa.
Witam Panią.
Chciałem zapytać, dlaczego Pani przyjaciele robią na mnie nagonkę w necie? Mogliście wszelkie problemy zgłosić po przyjeździe lub ewentualnie opuścić miejsce, które według Państwa opinii nie nadawało się do pobytu. Uprzedzałem też o opłatach za psy, mogli Państwo ich nie brać ze sobą jeżeli były one za duże. Skoro nie było z Państwa strony żadnych uwag podczas pobytu, dlaczego teraz czytam tak niepochlebne opinie i to jeszcze posuwają się Państwo do tego, że opisują rzekomy pobyt na Sylwestra. Piszą Państwo, że brakowało jedzenia pomimo, że przy każdym śniadaniu pytałem się, czy są Państwo najedzeni i niczego nie brakowało? Skąd tyle nienawiści do mnie skoro starałem się jak mogłem, aby było Państwu miło? Dlaczego zapłaciła Pani za pobyt nie wnosząc żadnych pretensji i uwag? Przyjęli Państwo pokoje z moich rąk jako czyste i potwierdzili, że są odpowiednie, teraz czytam co innego. Dlaczego napisali Państwo, że byłem pijany, skoro to nie prawda? Trzy doby mieszkali Państwo w brudzie i nic mi o tym nie powiedzieli? W tym czasie inni gości jedli to samo, byli na tym samym basenie i nie mieli podobnych wrażeń, a wręcz przeciwnie. Nie pozostaje mi nic innego jak prosić o rozstrzygnięcie sporu niezależną instytucję, o czym Panią uprzedzam w tym mailu. Do zobaczenia podczas wyjaśniania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2017

Wybralismy to miejsce na majowke. Ze wzgledu na odleglosc (Wroclaw)dotarlismy pozna pora mimo to Wlasciciel -Darek przywital nas bardzo cieplo (czulam sie jakbym odwiedzila rodzinę)przez caly pobyt dopytywal sie czy nic nam nie brakuje Oprowadzil nas po calej posesji , opowiedzial o okolicy.Pokoje przytulne z atmosferą, basen z poggrzewanym piaskiem. Bardzo duzo podrozujemy więc mamy porównanie Podsumowując :wspaniale miejsce ,doskonale na ucieczke z wielkomiejskiego smogu , stresu i pędu , przepyszne jedzenie, Darku dziekujemy ,że stworzyles takie miejsce , nie kazdy wlasciciel ma indywidualnego podejscia do gościa tak, że ma się wrażenie , że jest się najważniejszym gościem . Darku i nie przejmuj sie tymi pieknymi , mlodymi krzywymi ryjkami , oni z zasady musza narzekac i szukac dziury w calym My na pewno wrocimy i bedziemy polecac z czystym sumieniem Pozdrawiamy z Wroclawia

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Anita E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dariusz M, Właściciel, Wyspa Kampinos - AgroturystykaOdpowiedź udzielona 12 maja 2017

Dzięki Wam wraca chęć do pracy i dalszego wymyślania nowych klimatów. Pozdrawiam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2017

Miałam przyjemność gościć w pensjonacie Wyspa Kampinos w kwietniu w okresie Świąt Wielkanocnych.Miło wspominam pobyt (chociaż pogoda nie dopisała),Fajna atmosfera miło i przyjemnie spędzony czas.Basen z ciepłą wodą i rewelacyjna plaża z gorącym piaskiem.Cicho spokojnie, idealne miejsce na relaks.P.Darek (właściciel) fajny bezproblemowy i życzliwy facet.Pozdrawiamy Beata i Robert

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, becia42bk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dariusz M, Właściciel, Wyspa Kampinos - AgroturystykaOdpowiedź udzielona 25 kwietnia 2017

Dziękuję, i Was też serdecznie pozdrawiam. Do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji