Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Michałowice
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Lanch ”
Restauracja Szary — recenzja

Restauracja Szary
Zakres cen: 5 USD - 13 USD
Opis: W Restauracji Szary serwowana jest kuchnia europejska, dania polskie ale i burgery i makarony. Wszystkie dania w nowoczesnym i zdrowym wydaniu - wybieramy tylko składniki z najwyższej półki. Potrawy są zawsze świeże i przygotowywane na bieżąco, stąd czas oczekiwania na danie od 15 minut. Bardzo ładny wystrój w toskańskim stylu, miła obsługa i świeże powietrze, położenie tuż pod Krakowem
Informacje o restauracji
Opis: W Restauracji Szary serwowana jest kuchnia europejska, dania polskie ale i burgery i makarony. Wszystkie dania w nowoczesnym i zdrowym wydaniu - wybieramy tylko składniki z najwyższej półki. Potrawy są zawsze świeże i przygotowywane na bieżąco, stąd czas oczekiwania na danie od 15 minut. Bardzo ładny wystrój w toskańskim stylu, miła obsługa i świeże powietrze, położenie tuż pod Krakowem
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Moim zdanie menu uległo zmianie w ostatnim czasie i niestety na słabsze. Ostatnia wizyta w sierpniu rozczarowała, nie polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, ewik-evik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Restauracja SzaryOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Witam, zapraszamy zatem w październiku, będzie nowe menu jesienno-zimowe :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (27)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 27 recenzji

Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

Bogate menu, ceny przystepne. Ladne wnetrze restauracji. Bardzo podoba mi sie przeszklony taras sprawiajacy wrazenie wchodzacego w otaczajaca zielen. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ania_montana
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Restauracja SzaryOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zawsze pyszne jedzenie i miła obsługa :) trzeba spróbowac samemu tych pyszności :) piękne widoki z ogrodu zimowego :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Emilia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Restauracja SzaryOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2019

Restauracja bardzo ładna. W menu wspaniała sałatka z krewetkami, bardzo dobre zupy,dania główne zamawiane przez nas swieżo przyrządzone i smaczne. Kawa średnia. Wyjatkowo dobre śniadania w cenie noclegu.
Jedyny niewielki minus za obsługę - kelnerzy czasami nie donosili brakujących produktów czy sztućców i talerzy, nie sprzątali na bieżąco stolików i kolejni goście jedli śniadanie przy okruchach poprzednikow.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Pearlstory
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Restauracja SzaryOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Serdecznie dziękujemy, pracujemy nad poprawą :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wnętrza restauracji jak i całego hotelu nowoczesne połączone z klimatem otaczającej przyrody i stadniny. Przestronne w miłym i ciepłym klimacie.
Świetny zimowy ogród z przeszkleniami z którego można podziwiać piękną otaczającą zieleń, prześliczne zachody słońca i widoki.
Jedzenie smaczne i urozmaicone, zarówno w karcie standardowej jak i przeznaczonej dla wykupionych pakietów. Menu w miarę krótkie co stanowi plus.
My akurat nie mieliśmy większego problemu z czasem oczekiwaniem na dania.
Polecamy!

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Milena S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Restauracja SzaryOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019

Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie. Od 28.04.2019 - nowe menu w naszej restauracji :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Szary — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Michałowice, Mazowieckie

Byłeś(-aś) w Restauracja Szary? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem