Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Pujut
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (81)
Filtruj recenzje
82 wyniki
Oceny podróżnych
78
2
1
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
78
2
1
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 82 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

antastyczne miejsce stworzone z pasją przez ludzi, którzy włożyli w to serce. Piękne, zadbane, przepyszne śniadania, to wyjątkowe miejsce, gdzie chce się wracać bo jest człowiekowi niesłychanie dobrze. Tutaj można zapomnieć o całym świecie, zatrzymać się i odciąć od tego pędu życia codziennego, złapać oddech spokoju i przenieść w zupełnie inny wymiar. Jest po prostu cudownie, stąd nie chce się wyjeżdżać, tu mógłby się czas zatrzymać i można by nigdy nie wracać. Polecam z całego serca ♥️. Miejsce, którego cząstka zostaje już w człowieku na całe życie!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Adrian W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wioletta W, Właściciel, Lombok Hill WiolettOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Adrian ,

Dziekujemy !
Mam nadzieje , ze jeszcze sie zobaczymy .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Wiola i Paweł wręcz wymiatają! Ich obiekt położony jest na urokliwym wzgórzu, wśród pięknej, indonezyjskiej roślinności. Dbają o możliwie każdy szczegół, począwszy od starannie przygotowanych śniadań, na organizacji wycieczek skończywszy. Ich plany na doskonalenie obiektu są ogromne. Poza rzeczami oczywistymi, które zostały przedstawione już chyba w każdej opinii, ta dwójka to po prostu dwie petardy :) służą pomocą w każdym aspekcie. Są mega gościnni, towarzyscy i pracowici, a ich obiekt to nie jest 'kolejna kwatera' na kilka nocy, to miejsce naprawdę wyjątkowe, które pamięta się latami. Miejsce idealne na odpoczynek i relaks. Choć położone nieco z dala od cywilizacji - jest ona w zasięgu kilku minut jazdy skuterkiem. I te bajeczne plaże. Polecam gorąco wszystkim, nie będziecie żałować!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, acozaroznica
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wioletta W, Owner, Lombok Hill WiolettOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2019

Wow ,

Dziekujemy bardzo za opinie !
Pozdrawiamy serdecznie i do uslyszenia !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 grudnia 2016

Przyjechaliśmy do Lombok Hill Wiolett na 4 dni (3 noce). Lombok był naszym ostatnim punktem podróży po Indonezji (wcześniej Jawa i Bali). Już od momentu kiedy zobaczyliśmy resort, wiedzieliśmy, że będzie cudownie, ale nie spodziewaliśmy sie aż tak wysokiego poziomu - zarówno noclegowego jak i turystycznego. Po pierwsze, czystość. W żadnym azjatyckim hotelu nawet 5-cio gwiazdkowym nie było tak czysto jak w Lombok Hill Wiolett. Po drugie, niesamowita estetyka. Zarówno pokoje jak i ogród, basen i taras urządzone są z wyczuciem stylu i estetyki. Po trzecie, piękna, dzika natura dookoła resortu, która pozwala na prawdziwy relaks w indonezyjskim raju. Po czwarte, jedna z najbardziej urokliwych plaż świata, którą otacza ocean o najpiękniejszych odcieniach turkusu, jest 5 min skuterem od Lombok Hill Wiolett. To co najważniejsze, właściciele oferują pakiety wycieczek, pozwalających poznać blizej piekne, a przede wszystkim prawdziwe oblicze Lomboku. Wioletta osobiście angażuje się w przygotowanie programu wycieczek, indywidualnie dopasowując je do zainteresowań klientów. Co więcej, Wioletta i Paweł mówią w języku indonezyjskim oraz regionalnych dialektach, polskim, angielskim,niemieckim, tak wiec nie ma żadnej bariery językowej z tubylcami jak i innymi gośćmi. Podrozowalismy zarówno z Wioletta na Lomboku jak i z lokalnymi przewodnikami na Bali i Jawie i nie ma porównania!!! Niestety ale podróżując z lokalsem, często są opóźnienia, próbują oszukać, naciągnąć itd. Natomiast wybierając się w na wycieczkę z Wiolettą ma się pewność, że dowiemy się ciekawych historii, których lokalni chętnie nie zdradzają, wszystko odbędzie się punktualnie i zgodnie z planem, nie będzie żadnych nieprzyjemnych niespodzianek, a wręcz przeciwnie -Wioletta i Paweł pokazują miejsca wyjątkowe, których nie znajdzie się w przewodniku. Dodatkowo, znając regionalne języki, nie pozwolą lokalnym oszukać ani naciągnąć gości. W Lombok Hill Wiolett czeka Cię niesamowity relaks, dziewicza natura i profesjonalna pomoc gospodarczy - nie czekaj więc, tylko rezerwuj i pakuj walizki! :)

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wioletta W, Właściciel, Lombok Hill WiolettOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Thank you

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wioletta W, Owner, Lombok Hill WiolettOdpowiedź udzielona 26 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2017

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wioletta W, Owner, Lombok Hill WiolettOdpowiedź udzielona 12 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji