Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Srebrna fasola

Tłumy nawet w listopadowe mroźne dni. Ciekawe efekty optyczne i foto. Miejsce nie do pominięcia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 stycznia 2019
Dr_Dave_XXX
,
Łódź, Polska
z urządzeń przenośnych
Warto warto warto

Miejsce jedno z obowiązkowych na mapie Chicago. Warto wybrać sie i zrobic niesamowite zdjęcia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 grudnia 2018
Zofia S
Przeczytaj wszystkie recenzje (17 993)
  
Recenzje (17 993)
Filtruj recenzje
17 993 wyniki
Oceny podróżnych
12 910
4 151
843
64
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
12 910
4 151
843
64
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
31 z 36 wśród 17 993 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2015

Świetny pomysł na przyciągnięcie turystów do Chicago i w ogóle do centrum miasta.Zawsze jest tu dużo osób robiących ciekawe zdjęcia.Warto się tu wybrać.Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2015
1  Dziękujemy, NORDICA32
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 21 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2020

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji