Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (114)
Filtruj recenzje
114 wyniki
Oceny podróżnych
66
15
9
8
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
66
15
9
8
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 114 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2020
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: wrzesień 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Shawna Tyree, Owner, Home2 Suites by Hilton Atlanta West Lithia SpringsOdpowiedź udzielona 10 września 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2020
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokoi: Room 302 was great.
Termin pobytu: wrzesień 2020
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Danielle Michel, Guest Services / Front Office, Home2 Suites by Hilton Atlanta West Lithia SpringsOdpowiedź udzielona 11 września 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2020 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: sierpień 2020
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Danielle Michel, Guest Services / Front Office, Home2 Suites by Hilton Atlanta West Lithia SpringsOdpowiedź udzielona 2 września 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2020
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: sierpień 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Danielle Michel, Guest Services / Front Office, Home2 Suites by Hilton Atlanta West Lithia SpringsOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: luty 2020
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Home2 Suites by Hilton
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KanaHotelGroup, Manager, Home2 Suites by Hilton Atlanta West Lithia SpringsOdpowiedź udzielona 26 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji