Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetny pub z dobrym piwem i ekstra jedzeniem!”

McGuire's Irish Pub & Brewery
Nr 4 wśród 779 Restauracje (Pensacola)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 15 USD - 20 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Scena barowa, Duże grupy, Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Obiad, Lunch, Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje, Na wynos
Zrecenzowano 18 listopada 2017

Bardzo klimatyczne miejsce! Miła i szybka obsługa. Ściany i sufit obite jednodolarówkami robią wrażenie - sami też zostawiliśmy "dolca" na ścianie :-)

Termin wizyty: grudzień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, _marekart
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RAbercrombie77, Guest Relations Manager, McGuire's Irish Pub & BreweryOdpowiedź udzielona 23 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Hi and thank you for the nice review! Will you be able to find your dollar the next time you are in? Cheers!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (3 675)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 3 675 recenzji

Zrecenzowano 8 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Odlotowe miejsce: jeśli kiedykolwiek bedziecie w Pensacoli, Fl nie omińcie tej restauracji. Lokal w irlandzkim smaku, z lekkim stałym półmrokiem. Przepraszam za kolokwializm- żarcie, bo tego nie nazwę inaczej, fantastyczne. Owszem, cena dla polskiego turysty powalająca - 11 $ za hamburgera i dodatkowo deserek o nazwie brownie mmmm...(kurs $ 3,97 to i tak elegancko po szaleństwie na rynkach) ale nie być tam to przestępstwo. Na dodatek należy pozostawić w tym miejscu dolara extra. Jeśli poprosicie kelnera otrzymacie marker i takera. Wpisujecie sie i "przybijacie" dolca gdzie sie Wam sie podba. Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że klienci przybili tam ok. 1 mln. dolarów z których restauracja rozlicza sie corocznie. Tam trzeba być!

Termin wizyty: lipiec 2016
1  Dziękujemy, tornadof4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: David S, Manager, McGuire's Irish Pub & BreweryOdpowiedź udzielona 6 września 2016
Tłumaczenie Google

Thanks for your review! We appreciate your patronage! Hope to see you again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 sierpnia 2017

Termin wizyty: grudzień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RAbercrombie77, Guest Relations Manager, McGuire's Irish Pub & BreweryOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2017

Termin wizyty: sierpień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RAbercrombie77, Guest Relations Manager, McGuire's Irish Pub & BreweryOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RAbercrombie77, Guest Relations Manager, McGuire's Irish Pub & BreweryOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

McGuire's Irish Pub & Brewery — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Pensacola, Floryda Zachodnia
Pensacola, Floryda Zachodnia
 
Pensacola, Floryda Zachodnia
Pensacola, Floryda Zachodnia
 
Pensacola, Floryda Zachodnia
Pensacola, Floryda Zachodnia
 

Byłeś(-aś) w McGuire's Irish Pub & Brewery? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem