Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Working trip”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney Springs
Miejsce nr 203 wśród 342 hoteli w Orlando
Zrecenzowano 26 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, levyr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaFordBVP, Guest Relations Manager, Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney SpringsOdpowiedź udzielona 17 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5 208)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

3 479 z 3 483 wśród 5 208 recenzji

Zrecenzowano 24 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, amsrm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaFordBVP, Guest Relations Manager, Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney SpringsOdpowiedź udzielona 17 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
1  Dziękujemy, mommully
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, smokygal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaFordBVP, Guest Relations Manager, Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney SpringsOdpowiedź udzielona 4 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Valerie M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaFordBVP, Guest Relations Manager, Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney SpringsOdpowiedź udzielona 4 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Orlando)
w odległości 0,6 km
Holiday Inn Orlando – Disney Springs Area
w odległości 3 km
Hilton Orlando Bonnet Creek
Hilton Orlando Bonnet Creek
Nr 23 z 342 w lokalizacji Orlando
Liczba recenzji: 6 291
w odległości 3 km
Caribe Royale Orlando
Caribe Royale Orlando
Nr 85 z 342 w lokalizacji Orlando
Liczba recenzji: 3 316
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 7,8 km
Hilton Orlando
Hilton Orlando
Nr 55 z 342 w lokalizacji Orlando
Liczba recenzji: 5 380
w odległości 0,5 km
Hilton Orlando Lake Buena Vista - Disney Springs™ Area
w odległości 0,8 km
Hyatt Regency Grand Cypress
Hyatt Regency Grand Cypress
Nr 29 z 342 w lokalizacji Orlando
Liczba recenzji: 5 769
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney Springs? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney Springs — dodatkowe informacje

Adres: 1900 E. Buena Vista Drive, Orlando, FL 32830-8432
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Floryda > Centralna Floryda > Orlando
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr46 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Orlando
Nr53 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Orlando
Zakres cen: 580 zł–1 454 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney Springs 4*
Liczba pokoi: 1011
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Agoda, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney Springs. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Buena Vista Palace Hotel And Spa
Buena Vista Palace Orlando
Lake Buena Vista Palace
Buena Vista Palace Hotel & Spa

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem