Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Super zabawa

Bardzo fajne miejsce zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Sporo atrakcji i fajna lekcja... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 lutego 2017
pawlikmother
,
Kraków, Polska
Przygoda z aligatorami

Miejsce, które warto zobaczyć. Całe mnóstwo aligatorów małych, średnich i dużych. Ciekawe pokazy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 lutego 2016
zbigi13
,
Białystok, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (5 107)
  
Recenzje (5 107)
Filtruj recenzje
5 107 wyniki
Oceny podróżnych
2 966
1 594
381
100
66
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 966
1 594
381
100
66
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
25 z 30 wśród 5 107 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 11 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gatorlandorlando, Manager, GatorlandOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji