Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne jedzenie”
Taverna Sunset Balkony — recenzja

Taverna Sunset Balkony
Nr 9 wśród 15 Restauracje (Zia)
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Piękny widok
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie w przystępnych cenach. Wspaniała obsługa oraz widok z restauracji. Czysta, zadbana restauracja godna polecenia.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, gosiab292
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (382)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 382 recenzji

Zrecenzowano 2 września 2019

Polecamy restauracje sunset balcony. Zjedliśmy przepyszny gyros z przepieknym widokiem na Kos. Kelner bardzo miły, wszystko czyste :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Angelakos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2017

Wpadliśmy tam w południe na zimnego drinka, lemoniada i mohito były pyszne, piękna panorama z widokiem na wioskę i wybrzeże , prawdopodobnie piękne zachody słońca. Obsługa sprawna i sympatyczna.

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, endrjuWS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VACANZEGRECHE v, Responsabile relazioni pubbliche, Taverna Sunset BalkonyOdpowiedź udzielona 22 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your recent visit and your kind words. We look forward to seeing you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Co prawda nie jedliśmy niczego ze względu na wczesną porę, ale domowa lemoniada i napój cynamonowy (bardzo słodki) w połączeniu z pięknym widokiem i usytuawaniem lokalu warte jest kilku słów.

Termin wizyty: lipiec 2017
Dziękujemy, 343arekp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VACANZEGRECHE v, Responsabile relazioni pubbliche, Taverna Sunset BalkonyOdpowiedź udzielona 22 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your recent visit and your kind words. We look forward to seeing you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 lipca 2016

Bardzo miłe miejsce z fajnym widokiem - byliśmy w ciągu dnia i zatrzymaliśmy się tam tylko na picie, kawy słabe; mrożona bardzo umiarkowana, dzieci zachwycały się lemoniadą.

Termin wizyty: lipiec 2016
Dziękujemy, 37Agnieszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VACANZEGRECHE v, Responsabile relazioni pubbliche, Taverna Sunset BalkonyOdpowiedź udzielona 22 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your recent visit and your kind words. We look forward to seeing you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Taverna Sunset Balkony — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Zia, Wyspa Kos
 

Byłeś(-aś) w Taverna Sunset Balkony? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem