Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rozczarowujące”

Vivo Seasonal Trattoria
Zarezerwuj stolik
2
pt., 19.07
20:00
Nr 11 wśród 495 Restauracje (Hartford)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 20 USD - 40 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Duże grupy, Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Śniadanie, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 7 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WHGGuestService, Assistant Director of Operations, Vivo Seasonal TrattoriaOdpowiedź udzielona 10 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (212)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 212 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 28 czerwca 2017

Termin wizyty: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WHGGuestService, Assistant Director of Operations, Vivo Seasonal TrattoriaOdpowiedź udzielona 5 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 czerwca 2017

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WHGGuestService, Assistant Director of Operations, Vivo Seasonal TrattoriaOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WHGGuestService, Assistant Director of Operations, Vivo Seasonal TrattoriaOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2017

Termin wizyty: maj 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WHGGuestService, Assistant Director of Operations, Vivo Seasonal TrattoriaOdpowiedź udzielona 30 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Vivo Seasonal Trattoria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Vivo Seasonal Trattoria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem