Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo dobra resteuracja. ”

Dutchman's Seafood House
Nr 17 wśród 108 Restauracje (Morro Bay)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 25 USD
Kuchnie: Owoce morza
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Piękny widok, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Śniadanie, Ogródek, Rezerwacje, Na wynos
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Oplacalo sie czekac 20 minut na stolik. Jedzenie pyszne. Zamowilismy typowe zestswy fish & chips i prawns & chips. Polecamy

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, mikemikemike84
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (735)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 735 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 sierpnia 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paul V, General Manager, Dutchman's Seafood HouseOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paul V, General Manager, Dutchman's Seafood HouseOdpowiedź udzielona 14 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2017

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paul V, General Manager, Dutchman's Seafood HouseOdpowiedź udzielona 13 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paul V, General Manager, Dutchman's Seafood HouseOdpowiedź udzielona 10 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Dutchman's Seafood House — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Morro Bay, San Luis Obispo County
Morro Bay, San Luis Obispo County
 
Morro Bay, San Luis Obispo County
Morro Bay, San Luis Obispo County
 
Morro Bay, San Luis Obispo County
Morro Bay, San Luis Obispo County
 

Byłeś(-aś) w Dutchman's Seafood House? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem