Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“dream breakfast & great room”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Didjeridoo Dreamtime Inn
Miejsce nr 11 wśród 25 pensjonatów/zajazdów w Mendocino
Zrecenzowano 25 października 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Room 62 in the main house has a very pretty sitting area in a bowed out window area on the main floo...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, travelmystic
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Didj-Inn, Owner, Didjeridoo Dreamtime InnOdpowiedź udzielona 30 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (342)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

288 z 292 wśród 342 recenzji

Zrecenzowano 15 października 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Sunnyflower44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Didj-Inn, Owner, Didjeridoo Dreamtime InnOdpowiedź udzielona 30 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 września 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Ask about the "water Tower"
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Catherine B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Didj-Inn, Owner, Didjeridoo Dreamtime InnOdpowiedź udzielona 30 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Ripleygirl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Didj-Inn, Owner, Didjeridoo Dreamtime InnOdpowiedź udzielona 28 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2012
Tłumaczenie Google

Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, zack111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Didj-Inn, Owner, Didjeridoo Dreamtime InnOdpowiedź udzielona 11 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Mendocino)
w odległości 0,4 km
Mendocino Hotel and Garden Suites
w odległości 0,2 km
MacCallum House Inn
MacCallum House Inn
Nr 1 z 2 w lokalizacji Mendocino
Liczba recenzji: 640
w odległości 0,5 km
Hill House Inn
Hill House Inn
Nr 16 z 25 w lokalizacji Mendocino
Liczba recenzji: 439
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,1 km
Sea Gull Inn Bed and Breakfast
Sea Gull Inn Bed and Breakfast
Nr 4 z 25 w lokalizacji Mendocino
Liczba recenzji: 390
w odległości 0,1 km
Blue Door Inn
Blue Door Inn
Nr 9 z 25 w lokalizacji Mendocino
Liczba recenzji: 158
w odległości 0,1 km
Headlands Inn Bed & Breakfast
Headlands Inn Bed & Breakfast
Nr 3 z 25 w lokalizacji Mendocino
Liczba recenzji: 572
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Didjeridoo Dreamtime Inn? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Didjeridoo Dreamtime Inn — dodatkowe informacje

Adres: 44860 Main Street, Mendocino, CA 95460 (dawniej Mendocino Village Inn)
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Kalifornia > Mendocino County > Mendocino
Udogodnienia:
Plaża Bezpłatne śniadanie Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 11 wśród 25 pensjonatów/zajazdów w Mendocino
Zakres cen: 368 zł–559 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Didjeridoo Dreamtime Inn 3*
Liczba pokoi: 12
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Didjeridoo Dreamtime Inn. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Didjeridoo Dreamtime Inn And Meditation Center
Didjeridoo Dreamtime Inn & Meditation Hotel Mendocino

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem