Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rewa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Plaza w Rewie

Rewa jest piekna. Szukalam spokojnego miejsca dla mnie I mojej nastoletniej corki I to byl dobry... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
Azja777
Szukam dziewczyny z plaży

Szukam dziewczyny z plaży w Rewie która usmiechala się pięknie. Szczupla szatynka z nastoletnia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019
Melon704
Przeczytaj wszystkie recenzje (40)
  
Recenzje (40)
Filtruj recenzje
40 wyniki
Oceny podróżnych
26
10
4
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
26
10
4
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 40 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Rewa jest piekna. Szukalam spokojnego miejsca dla mnie I mojej nastoletniej corki I to byl dobry wybor. Plaze nie za szerokie ale bez problemu mozna odpoczac. Polecam kazdemu, kto nie lubi tloku.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Azja777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Szukam dziewczyny z plaży w Rewie która usmiechala się pięknie. Szczupla szatynka z nastoletnia córką. W dniu 7 sierpnia 2019. Ja z trójka dzieci mój telefon 782421719, napisz proszę

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
7  Dziękujemy, Melon704
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Chyba mało znany spokojny zakątek naszego wybrzeża. I może dobrze. Cisza i spokój - przed sezonem.
Kiedyś typowa wioska rybacka. Teraz żyje z letników.
Bardzo przyjemne miejsce do wypoczynku z dala od zgiełku.
Kolejny koniec Polski.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Jarecki111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Plaża w małej, ale typowo nadmorskiej miejscowości. Nieprzeludniona. Windsurfing bomba. Czysto. Dużo rodzin z dziećmi.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, 99krzysztofd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Na plażę trafiliśmy przypadkiem podczas pobytu w Gdyni. Na mapie Google zobaczyliśmy cypel w Rewie i postanowiliśmy się tam wybrać, nie znając innych plaż godnych polecenia. Miejscowość nie duża, ale bardzo zadbana, jest wszystko co potrzeba, restauracje, smażalnie ryb, pamiątki, plaża, woda,noclegi. Plaża dość wąska, duzo rodzin z dziećmi, plazowiczów pełno jeden przy drugim ale jest też deptak do spacerowania, który zaprowadzi nas na piękny cypel w okół którego rozciąga się zatoka, tam jest spokojniej dla tych którzy szukają spokoju i relaksu szumiacych fal . Warto tam się wybrać i musnąć się słonkiem:-)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, pyska06
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji