Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Biskupice
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (41)
Filtruj recenzje
41 wyniki
Oceny podróżnych
23
13
2
0
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
23
13
2
0
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 41 recenzji
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre , jak zawsze! Korzystaliśmy wielokrotnie ... lecz z inna obsluga.
Dziś przy rodzinnym obiedzie - przyjechała 3 dzieci ponad rezerwacje , kelnerzy i Pan menadzer odmawiali dostawienia 1 krzesełka. Przy połowie zajętej sali i wielu miejscach i stołach wolnych , „za karę „( za dużo klientów w firmie tej - to źle!) nie pozwalano na dostawienie 1 krzesla. Z łaską , przy naszym stole stanęło .... krzesełko z ogrodu!!!
Żal... , ze tak dobra kuchnia a tak złe emocje wśród pracowników!
Więcej tam nie pojedziemy!!!
Dodam , ze cały czas podczas naszej ok 3 godz wizyty parokrotnie powtarzano nam , ze jest nas za dużo !!!! Cha cha cha!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, dariasz79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sekowscy_siedemdrzew, Właściciel, Siedem DrzewOdpowiedź udzielona 2 lipca 2019

Jeśli była Pani naszym stałym Gościem, na pewno wiedziała Pani, że rezerwacje a la carte przyjmujemy do 10 osób. Zwłaszcza w godzinach obiadowych w niedzielę, czyli w godzinach szczytu, ta zasada jest kluczowa dla zachowania standardu dań i serwisu, które tak cenią nasi Goście. Jeśli Gość zakłada rezerwację na określona liczbę osób (w tym wypadku 10), dla takiej liczby zostaje przygotowany stół. Jeżeli zatem postanawia zmienić te liczbę, powinien poinformować Restaurację z chociaż niewielkim wyprzedzeniem. Inaczej, tak jak w tym przypadku, może spowodować kłopot i zamieszanie. Pomimo to zostaliście Państwo obsłużeni sprawnie i grzecznie, a wszyscy Goście chwalili potrawy.
Szkoda, że skoro wielokrotnie była Pani zadowolona z naszych usług, nie znalazła Pani nigdy czasu na napisanie pozytywnej recenzji. Znalazła go Pani na głośne, nieuprzejmie zachowanie wobec personelu, wykonanie telefonu do właściciela, aby na niego nakrzyczeć i napisanie tej opinii, chociaż wina w żadnym przypadku nie była po naszej stronie. Wystarczyło uszanować zasady panujące nie tylko w naszej restauracji, ale przy zakładaniu rezerwacji w ogóle.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Dzikuję bardzo za organizację uroczystości. Wszyscy wyszli bardzo zadowoleni i bardzo objedzeni. Przesympatyczna obsługa (bardzo dziękujemy Monice), bardzo smaczne jedzenie (jedna z najlepszych szarlotek jaka jedlismy) oraz śliczny wystrój (ogrod botaniczny z pewnością latem robi duzo większe wrażenie,jednak i tak spacer po obiedzie był bardzo przyjemny). Z pewnością będziemy polecać Siedem Drzew oraz wrócimy,aby zobaczyć Ogród Botaniczny.jeszcze raz dziękujmy

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, JugoslaviaGrill
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sekowscy_siedemdrzew, Właściciel, Siedem DrzewOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019

Serdecznie dziękujemy i polecamy się na przyszłość :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2019

Urokliwe miejsce, otoczone pięknym ogrodem. Mimo oznakowania, niezbyt dobry dojazd. Miła obsługa. Pyszne jedzenie, przyjemne zarówno dla oka jak i podniebienia nieco mniej dla portfela ;) Ceny nieco wygórowane.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sekowscy_siedemdrzew, Właściciel, Siedem DrzewOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Fajne miejsce, przestronne i stylowe. Dodatkowo swietna obsługa i pyszne jedzenie. Żur dziada, Kaczka dziwaczka, poledwiczki, stek z jelenia czy pierogi ruskie - super smaczne i ładnie podane. Polecam pełną gębą

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 194jacekv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sekowscy_siedemdrzew, Właściciel, Siedem DrzewOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019

Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Miejsce bardzo ładnei urokliwe, jednak w słabej okolicy. Miejsce nadaje się bardzo dobrze na imprezy firmowe i spotkania. Pokoje standardowe, czyste i zadbane. Obsługa miła i uprzejma. Otoczenie hotelu pewnie latem jest znacznie ładniejsze gdyż jest tam też park. Ciekawe eksponaty na zewnątrz przyciągają uwagę.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 254arturk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sekowscy_siedemdrzew, Właściciel, Siedem DrzewOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji