Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (982)
Filtruj recenzje
982 wyniki
Oceny podróżnych
757
121
64
28
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
757
121
64
28
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 982 recenzji
Zrecenzowano: 8 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam ten hotel, dobre jedzenie, czyste pokoje, lokalizacja, widok z okna i przede wszystkim miły i bardzo gościnny menager hotelu Naheth!!!! Polecam wszystkim, którzy pragną zwiedzić niedaleką Petrę!!!!

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Tomasz051067
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: naheth m, Manager, Petra Sella HotelOdpowiedź udzielona 10 grudnia 2018

Drogi Naszego Gościa Tomasz051067,


Dziękujemy za poświęcenie cennego czasu na zamieszczenie komentarzy na Tripadvisor.

Mój zespół i byli szczęśliwi czytając, że udało nam się spotkać i przekroczyć twoje oczekiwania i wiedzieć, że dałeś nam szansę, aby zademonstrować nasze zaangażowanie w gościnę.

Wasze opinie zwrotne są źródłem ogromnej zachęty dla personelu i kadry kierowniczej, aby robić jeszcze lepiej w przyszłości.

Z niecierpliwością czekamy na przyjemność powitania Państwa w hotelu Petra sella w niedalekiej przyszłości.
 

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

W grudniu wybraliśmy się do Petry. Nocowalismy w hotelu Sella. Jego manager Naheth był bardzo dla nas miły i pomocny. Było nas 5 osób i nie zamieściliśmy się do jednej taxi. Naheth podwiózł dwie osoby do bram Petry. Dał duży upust na kolację w hotelu, zaprosił na darmową herbatę, wydrukował boardingi. Generalnie właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Przemysław R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: naheth m, Manager, Petra Sella HotelOdpowiedź udzielona 10 grudnia 2018

Drogi Naszego Gościa Przemysław R,


Dziękujemy za poświęcenie cennego czasu na zamieszczenie komentarzy na Tripadvisor.

Mój zespół i byli szczęśliwi czytając, że udało nam się spotkać i przekroczyć twoje oczekiwania i wiedzieć, że dałeś nam szansę, aby zademonstrować nasze zaangażowanie w gościnę.

Wasze opinie zwrotne są źródłem ogromnej zachęty dla personelu i kadry kierowniczej, aby robić jeszcze lepiej w przyszłości.

Z niecierpliwością czekamy na przyjemność powitania Państwa w hotelu Petra sella w niedalekiej przyszłości.
 

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Byłyśmy w hotelu dwa dni. Pokoje czyste i przyjemnie. Piękny widok z okna na panoramę miasta. Spokojne miejsce. Bardzo uprzejmy i pomocny personel. 30 minut spaceru do Petry. Polecamy hotel i pyszne i obfite śniadania.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, bo_enau2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: naheth m, Manager, Petra Sella HotelOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2018

Drogi Gościu

Dziękujemy za poświęcenie czasu na udostępnienie recenzji.

Bardzo się cieszymy, że spędziłaś z nami swój pobyt i że jesteś zadowolony z usług hotelowych i świadczonych usług.

Twoje życzliwe komentarze są źródłem ogromnej zachęty dla personelu i kadry zarządzającej, aby robić jeszcze lepiej w przyszłości.

Mamy szczerą nadzieję, że Twoje podróże spowodują powrót w niedalekiej przyszłości.

Z poważaniem
nahth nawafleh

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Atmosfera, obsługa- szczególnie Mahommed -na najwyższym poziomie. Uprzejmie i serdecznie nas przyjeli. Jedzenie regionalne bardzo dobre. Szczerze rekomenduje ten hotel wszystkim wybierajacym się do Perry. Pozdrowienia dla osób z recepcji.

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Maciej D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: naheth m, Guest Relations Manager, Petra Sella HotelOdpowiedź udzielona 15 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Our Guest Maciej D

I would like to thank you for choosing to stay at petra sella hotel and for taking the time to share your comments with us.

I am very happy to read the comments about your stay with us. Our main goal in the hotel is to dedicate our attention to the guests and not only meet but try to exceed their expectations; it is rewarding to know we have accomplished this in your visit.

We look forward to welcoming you back once again.

Respectfully,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2016

Nieco oddalony od centrum miasta za to w cichym miejscu ale bez problemu można za niewielkie pieniądze dojechać taksówką do centrum miasta i do wejścia do Petry. Przemiły i bardzo pomocny personel. Pokój niewielki ale odnowiony i bardzo przyjemny. Łazienka czysta i bardzo komfortowa.

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, edyta81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mohamad M, Manager, Petra Sella HotelOdpowiedź udzielona 12 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dearest,
Thank you for your kind and honest feedback, we are very glad that you are satisfied in your staying with us, as we hope that you will visit us again in the future.
kind regards
Mohamad

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji