Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wakacje marzeń”
Ocean Blue & Sand — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Ocean Blue & Sand
Miejsce nr 13 wśród 28 hoteli w Bavaro
Zrecenzowano 23 października 2017

Los i huragan Maria zadecydowali że musieliśmy zmienić lokalizację i w ten sposób znaleźliśmy się w hotelu Ocean Blue and Sand. Obiekt bardzo przyjemny, kameralny, położony w pięknym rozłożystym ogrodzie, gwarantuje obsługę na najwyższym poziomie. Pokoje duże, przestronne, łazienka wyposażona w dwuosobową wannę z hydromasażem. Hotel czysty, zadbany, w kolonialnym stylu w pełni oddaje charakter Karaibów. Kuchnia przepyszna, urozmaicona, ponadto różnorodność restauracji tematycznych daje możliwość wyboru nawet najbardziej wymagającym gościom.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje utrzymane w jednakowej aranżacji.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MHPoland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceOBS, Director de Relaciones Públicas, Ocean Blue & SandOdpowiedź udzielona 28 października 2017

Drogi MH,

Dziękuję bardzo za Twój e-mail i podzielenie się doświadczeniami z nami,

Chcielibyśmy poinformować, że nasi pracownicy zostaną poinformowani o dobrym przeglądzie, a także o wysiłkach, które każdy stara się zrobić, aby zapewnić Ci wspaniałą obsługę, na którą zasługujesz.

Poczekamy na Ciebie z otwartymi ramionami, następnym razem w domu z dala od domu !!!!!

Ebert Villaman.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (13 465)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

2 z 6 wśród 13 465 recenzji

Zrecenzowano 2 października 2017

Szybką decyzją wybraliśmy na podróż naszego życia ten hotel i było nieziemsko! Pokoje duże, codziennie sprzątane, pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera. Szczególnie możemy polecić restaurację japońską- to była najlepsza kolacja! Blisko do plaży (choć w porównaniu z innymi hotelami jest bardzo mała), 2 baseny z barami, Banana Mama w ręce i nic więcej do szczęścia nie trzeba :)
Nie można zapomnieć także o animatorach- SARAH i RISVALDO- dziękujemy za wspaniałe urozmaicenie naszego czasu, dzięki Wam bawiliśmy się świetnie !!! <3
Podziękowania również dla całej obsług hotelowej, dzięki której podczas przejścia huraganu, czuliśmy się bezpiecznie. :)

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, klaudiarybakk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceOBS, Director de Relaciones Públicas, Ocean Blue & SandOdpowiedź udzielona 13 października 2017

Dziękuję bardzo za Twój e-mail i podzielenie się doświadczeniami z nami,

Chcielibyśmy poinformować, że nasi pracownicy zostaną poinformowani o dobrym przeglądzie, a także o wysiłkach, które każdy stara się robić, aby zapewnić Ci wspaniałą obsługę, na którą zasługujesz.

Poczekamy na Ciebie z otwartymi ramionami, następnym razem w domu z dala od domu !!!!!

Ebert Villaman.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2017

W hotelu znajduje się wszystko co do dobrych wakacji jest potrzebne chociaż hotel nie jest nowy. Jest przepyszne jedzenie, duży wybór dań,kilka różnego rodzaju restaruacji, pościel i ręczniki wymieniane codziennie. Jednak największym plusem są ludzie którzy tam pracują. Dziękuję za super energię i uśmiech.Wśród tak pozytywnych osób chce się żyć. Obsługa jest najlepsza :)

  • Data pobytu: marcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Klaudia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceOBS, Gerente, Ocean Blue & SandOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Estimado Huésped!

Reciba de Ocean Blue and Sand by H10 un cordial saludo y nuestro más sincero agradecimiento por los comentarios positivos realizado a través de tripadvisor.com con relación a su estancia.

Conocer el nivel de satisfacción que hemos logrado en nuestros huéspedes nos motiva a continuar trabajando y superar cada día, con nuestro servicio sus expectativas. A la misma vez a cada uno de los colaboradores que trabajan aquí le dejaremos saber el gran trabajo que están haciendo exhortándoles que sigan haciéndolo de tal manera,

Esperamos poder recibirle muy pronto en ésta, su casa.

Atentamente,

EBERT VILLAMAN

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Członek witryny TripAdvisor
201
Zrecenzowano 17 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Spędzając wakacje na Florydzie,zawsze tydzień spędzamy na Karaibach.tym razem Dominikana:)piękne plaże ,smaczne jedzenie.Hotel jest piękny ,duży ale w sam raz,aby przemieszczać się spacerkiem:) Córka uwielbiała basen,jest duży ,w sumie to są dwa duże baseny ,my korzystaliśmy z tego bliżej plaży.Spedzilismy tam 8cudownych dni.jedyny malutki minus to plaża.Troszke im ,,ucieka",robią co mogą i trochę to ładnie nie wyglada,my szliśmy trochę w prawo i było już przepięknie:)ogólnie polecam:)Miły personel,smaczne jedzenie:)

Data pobytu: maju 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, Członek witryny TripAdvisor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceOBS, Gerente, Ocean Blue & SandOdpowiedź udzielona 24 listopada 2016

Drogi Gościu,

Dziękujemy za udostępnienie poprzez Tripadvisor swoją opinię na temat pobytu w hotelu Ocean Blue & Sand od H10.

Cieszymy się, że ty i twoja rodzina dobrze się bawiliśmy tutaj z nami i że doszliśmy Państwa oczekiwania. Jest to również przyjemność poznać, że wakacje są niezapomniane. Twoje komentarze zachęcają nas do kontynuowania świadczenia miłą obsługę, która charakteryzuje nas.
 
To przyjemność służyć,

Z poważaniem,

JUDYTA RIPOLL

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel jest super. Jedzenie i bary na świetnym poziomie. Alkohol, od whisky szkockiej po gin na wysokim poziomie. Restauracje Ala Carte są naprawdę pyszne. W barze w lobby świetna atmosfera i barmani (szczególnie Sexy Black i Juan Carlos) robią show i obsługę taką, że chce sie tam stale przychodzić. Są przemili i uśmiechnięci. Polecam pic Mamma Juana - pyszne. Polecam z całego serca

Data pobytu: czerwcu 2016, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Daniel D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuestServiceOBS, Manager, Ocean Blue & SandOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Receive our most cordial greetings,

On behalf of our Hotel we thank you for choosing us, it is a pleasure to have had here in our property and that you enjoyed the most !!! Comments like this help us to get better and better every day. Knowing the level of satisfaction we have achieved in our guests motivates us to continue working and overcome every day our services.

We look forward to welcoming you soon,

Best regards

JUDITH RIPOLL

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Bavaro — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 5,6 km
Meliá Caribe Tropical
Meliá Caribe Tropical
Nr 16 z 28 w lokalizacji Bavaro
Liczba recenzji: 17 234
w odległości 7,3 km
Barcelo Bavaro Palace
Barcelo Bavaro Palace
Nr 15 z 28 w lokalizacji Bavaro
Liczba recenzji: 15 680
w odległości 1,2 km
Paradisus Punta Cana Resort
Paradisus Punta Cana Resort
Nr 25 z 113 w lokalizacji Punta Cana
Liczba recenzji: 13 414
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4,8 km
Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana
w odległości 3,5 km
Majestic Colonial Punta Cana
w odległości 0,4 km
Iberostar Grand Hotel Bavaro
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Ocean Blue & Sand? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Ocean Blue & Sand — dodatkowe informacje

Adres: Playa Arena Gorda, Bavaro, Punta Cana, Dominikana
Numer telefonu:
Lokalizacja: Karaiby > Dominikana > La Altagracia Province > Punta Cana > Bavaro
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Kasyno i gry hazardowe Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr7 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Bavaro
Nr10 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Bavaro
Nr11 wśród hoteli na plaży w miejscowości Bavaro
Nr12 wśród hoteli spa w miejscowości Bavaro
Nr12 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Bavaro
Nr12 wśród hoteli z kasynem w miejscowości Bavaro
Zakres cen: 539 zł–2 123 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Ocean Blue & Sand 4*
Liczba pokoi: 708
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Ocean Blue & Sand. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Ocean Blue Punta Cana
Ocean Blue Hotel Beach
Ocean Blue Resort Punta Cana
Ocean Blue Golf Beach Resort Punta Cana
Ocean Blue Dominican Republic
Punta Cana Ocean Blue
Ocean Blue Hotel Punta Cana
Ocean Blue Resort Dominican Republic

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem