Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 040)
Filtruj recenzje
4 040 wyniki
Oceny podróżnych
1 555
1 414
587
255
229
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 555
1 414
587
255
229
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 040 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2018

Cala plaze pokryly wodorosty,smrod ciagnikow i gnijacych wodorostow,pokoje stare i brudne.Jedyna zaleta tego osrodka to animacje i zyczliwosc personelu,ktora chce nadrobic wszystkie niedogodnosci.Jestem bardzo rozczarowana tym "Rajem"

Wskazówka dotycząca pokoi: Widok z pokojach sredni,klimatyzacji nie mozna uregulowac.
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Diana D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Community-Princess, General Manager, Tropical Princess Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Diana D.
Thank you for sharing the comments of your trip at our resort.
We are glad that you choose our hotel as your holiday destination as well as for the compliments regarding the dedication and friendliness of our staff but we deeply regret that your stay was not fully satisfactory because our intention is try to please all our guest’s expectations.
We want to express our humblest apologies for any possible inconvenience you might have experienced staying within us.
We hope to have the privilege to welcome you on your next trip to the Caribbean as we are sure that we can do it better in the future.
Honestly,
Federico Espinal
General Manager
Tropical Princess.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Spedzilam wraz z mężem w tym Hotelu 2 cudowne tygodnie.Jedzenie bardzo dobre, ogromny wybór, drinki pyszne do wyboru do koloru,wspaniali animatorzy którzy zachecali do zabawy,mila wiecznie uśmiechnięta obsługa, przepiękna plaża - raj na ziemi! Polecam z czystym sumieniem! W porównaniu do wakacji na Cubie gdzie widoki są równie bajeczne Dominicana jest bezkonkurencyjna! Z całą pewnością tam wrócę!

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, gocha-opinie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Community-Princess, General Manager, Tropical Princess Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Gocha-opinie.
Thank you for posting a review of your recent stay at Tropical Princess.
We are happy and thankful that you choose our resort as your tourist destination and for all the compliments regarding our hotel facilities. It is wonderful to read that we could meet all your expectations and you enjoyed everything we offer.
We invite to join our community visiting our Facebook fan page Hotel Tropical Princess to become part of our great Princess family.
We hope to have another opportunity to receive you when you return to the Caribbean.
Cordial greetings,
Federico Espinal
General Manager
Tropical Princess.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2017

Spedzilismy tydzien w hotelu Tropical Princess w kwietniu,rodzice I 2 dzieci.
Przede wszystkim Dominikana nas oczarowala, swoim pieknem i ludzmi,ktorzy sa przemili, poczawszy od obslugi na lotnisku, na hotelu konczac.Sam hotel tworzy kompleks 2-ch hoteli : Tropical I Caribe, teren ogromny, przepieknie polozony, bardzo dobrze utrzymany.Ocean i plaza to najwiesze atuty, po prostu bajka.Woda 27 stopni, turkusowa,no i bialy piasek.
Czytalam wiele krytycznych opinii o pokojach,ze wymagaja remontu itp.Po czesci to prawda,ale czy lekko odrapane drzwi z farby to taki dramat? Nie sadze.Najwazniejsze,ze byly czyste, zadnych robali,sprzatane codziennie,reczniki wymieniane,barek uzupelniany,nigdy tez nie mielismy problem z brakiem cieplej wody.
Co do jedzenia to szalu moze nie bylo, co nie oznacza,ze bylismy glodni.Zawsze swiezutka pizza, makarony, hamburgery,hot-dogi, ryby, do tego owoce (odkrylam jak naprawde smakuje ananas :-) ).Wybor spory, kazdy znajdzie cos dla siebie.Jedyny zarzut to organizacja,do makaronow czy rano po omlet to sie stalo w dlugiej kolejce,ktora prawie sie nie posuwala na przod.Kolo basenu jest kawiarenka, w ktorej podawana jest przepyszna kawa, warto isc.Z restauracji a lacarte nie korzystalismy.Baseny dobrze utrzymane,jest ich kilka, dla duzych i malych..Jeszcze jeden minus to lezaki, musialam wstawac o 6 rano,zeby zarezerwowac lezaki i wcale nie bylam tam pierwsza,no ale dzieki temu moglam ogladac cudowne wschody slonca :-) Byly tez wieczorne animacje,ale nic specjalnego.
Podsumowujac polecam ten hotel :-)

Termin pobytu: kwiecień 2017
2  Dziękujemy, alexandrine751
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Community-Princess, General Manager, Tropical Princess Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Alexandrine751.
Thank you for posting a review of your holiday at Tropical Princess.
We would like to thank you for having chosen our resort as your tourist destination and for all the compliments regarding our hotel facilities. It is wonderful to know that we were able to meet all your expectations and you enjoyed everything we offer. At the same time we want to express our apologies for any possible inconvenience you might have experienced while you were staying within us.
We invite to join our community visiting our Facebook fan page Hotel Tropical Princess and become part of our great Princess family.
We hope to have another opportunity to receive you when you return to the Caribbean.
Warmest regards,
Federico Espinal
General Manager
Tropical Princess.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lutego 2014

Witam,
Właśnie wróciliśmy z wakacji w tym hotelu. ( dwie osoby dorosłe + dziecko 7 lat).Bardzo się baliśmy zwłaszcza, że jedyna opinia Polaków na tym portalu była negatywna.
Po przyjeździe okazało się jednak, że wszystko jest ok. Pokoje może i nie nowoczesne , ale czyste i dobrze utrzymane. Sejf faktycznie płatny 4 dolary/dziennie.
Jedzenie urozmaicone, na śniadanie wszystko co tak naprawdę jest w Europie, nawet biały zwykły chleb.
Baliśmy się trochę, bo nasza córka to raczej niejadek, ale nawet ona wybierała coś dla siebie.
Kolacje- tematyczne (kuchnia włoska, francuska meksykańska, dominikańska, orientalna naprzemiennie , ale zawsze była też pizza i spaghetti.
Owoce arbuz, melon marakuja (polecam), , ananas, banan, awokado. Pyszne soki wyciskane.
Drinki przeróżne.
Nie spotkaliśmy się w czasie pobytu z brakiem życzliwości ze strony personelu hotelu. Nikt nie wyciąga ręki po napiwki.
Goście hotelu różnej narodowości .Polaków niestety nie spotkaliśmy.
Jedyne to do czego mogę się doczepić to brak wi- fi w pokoju, które dostępne jest jedynie w głównym holu hotelu.
Plaża przy tym hotelu, chyba najładniejsza. Baseny czyste, w jednym jest nawet bar.
Polecam ten hotel,my bawiliśmy się świetnie.

Termin pobytu: luty 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, justyna m
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 listopada 2013

Spedzilismy 2 wspaniale tygodnie , na Dominikanie.Jezeli chodz o obiekt to nie ma zadnych uwag,caly personel bardzo przyjazny,mily i pomocny.( z jednym wyjatkiem, personel recepcji do wymiany nieprzyjemny malo pomocny sprawial wrazenie jakby sie chcieli pozbyc problemu z turystami zadajacymi pytania) Jezeli chodzi o obsluge restauracji,baru,ochrony i obslugi pokojow ,wszystko nienaganne.Pokoje czyste,sprzatane codziennie z wymiana recznikow ,teren hotelu utrzymany w czystosci tereny zielone zadbane co swiadczy o dobrej organizacji pracy i zaplecza logistycznego, restauracja, jedzenia do wyboru do koloru i naturalnie bez uwag ,kazdy znajdzie dla siebie cos dobrego,tak samo w barach przy basenach i plazy,bez zadnych uwag. Hotel godny polecenia innym i bez zadnych obaw mozna smialo tam spedzic mile czas. Plaza czysta zadbana,wspaniala woda w oceanie .Smialo z zamknietymi oczami mozna polecic ten Hotel.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje najlepiej wybrac w Villa od 34 do 37 numery wedlog planu hotelu
Termin pobytu: listopad 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Aleksander L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji