Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bavaro
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (13 223)
Filtruj recenzje
13 223 wyniki
Oceny podróżnych
8 779
2 363
1 088
513
480
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
8 779
2 363
1 088
513
480
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 13 223 recenzji
Zrecenzowano: 16 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Dobry hotel,ale brakuje dominikanskiej atmosfery. Lepiej moim zdaniem w Iberostar Bavaro suite. Pokoje ok, restauracje podobnie ok. Personel pomocny. Korty tenisowe zaniedbane. Raczej tam nie wrócę. Plaża jałowa nic do oglądania pod wodą z maską i rurką.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, jaceklatus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jaceklatus,

First of all, I thank you by having selected Grand Palladium Bávaro Suites Resort & Spa as well as, by the time you have taken to letting us know about your recent stay.

Our goal is not only to fulfill, but surpassing all our guests’ expectations. Therefore, we put our greatest interest into your opinions. We understand that there is always room for improvement on each guests’ experiences and they play the key a role in this continuous process leading us to achieve service of excellence.

We thank again for your constructive observations and please rest assured that we will never cease in our effort to improve our level of standard of services.

Kind regards,

Sachenca Núñez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Zakwaterowanie w kameralnych bulgalowach wśród tropikalnej zieleni. Obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne. Atrakcje wieczorne na dobrym poziomie, różnorodne. Przepiękne piaszczyste i czyste plaże, woda turkusowa. Brakuje jedynie systemu rezerwacji restauracji tematycznych. Zdarzyło się nam czekam do restauracji argentyńskie ponad godzinę. Poza tym szczerze polecam Relax w tym hotelu.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 787Pol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 787Pol

Thank you very much for sharing a positive review regarding our Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa, it pleased us greatly that it has been a memorable one and up to your expectations.

I am also excited that you found the staff to be accommodating and helpful and that you felt this made of your stay a really pleasant experience. Your feedback is extremly importnt to us,thanks so much for your suggestions we'll do our best to enhance those points you mentioned.

I have passed your kind words to the whole team and we hope to have the opportunity to welcome you once again very soon.

Best regards,

Sachenca Núñez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Rok po roku byliśmy w tym hotelu na 2 tygodnie w styczniu. Tegoroczny pobyt styczeń 2019r był równie udany jak poprzedni a nawet lepszy. Wszystko na najlepszym poziomie, pokoje, ogrody, baseny, plaża bajka :) tego roku jeździł traktorek i zbierał rano glony, plaża była zawsze czyst. Obsługa jest najlepsza, my uwielbialiśmy basen w części Punta Cana a tam najlepsi barmani to Carlos, Franklin i nie wiem czy dobrze napiszę Yudeska. Hotel jest miejscem, gdzie fantastycznie się pobawimy, odpoczniemy i zjemy a steki w Stek House są przepyszne. Restauracje główne również oferują przepyszne jedzenie, tam również zjemy świeżo smażone ryby czy steki a naleśniki to już poezja :) Wszystko czyste i przyjemne. Obsługa kelnerska szybka.Część Punta Cana w tym roku była juz z odnowionym basenem i widzieliśmy, że miała też odnowione pokoje. Byliśmy już dwa razy w tym hotelu i chętnie byśmy wrócili jeszcze raz mimo, że na świecie jest wiele pięknych miejsc to do Grand Palladium Bavaro w Dominikanie skradł nasze serca. Chyba będę wracał częściej. Kochamy ten hotel i już bardzo tęsknimy.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Grzegorz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 maja 2019

Drogi Grzegorz C,

Dziękujemy bardzo za udostępnienie tej fantastycznej recenzji, jesteśmy bardzo dumni z tego, że ta wizyta przekroczyła Państwa oczekiwania w stosunku do poprzednich wizyt, szczególnie dzięki uwadze naszego wspaniałego zespołu.

Dziękujemy za uprzejme komentarze i zalecenia dla innych podróżnych, aby odwiedzić nasz piękny ośrodek, jako powtarzający się gość, zachęcacie nas, abyśmy starali się przekroczyć Wasze oczekiwania i jest to bardzo satysfakcjonujące, gdy to robimy.

Z niecierpliwością czekamy na Państwa, gdy nowe obiekty zostaną ukończone, podzielenie się z wami nowym zdziwieniem będzie bardzo ekscytujące!

Z pozdrowieniami z Punta Cana,

Sachenca Nýuñez
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wart polecenia. Ogromny kompleks, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Wprawdzie pokojom przydałby się drobny remont (łazienki), ale ileż tak naprawdę przebywa się w pokoju, gdy na się taką plażę i ogród. Kompleks zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi. Liczne restauracje i baseny. Codziennie sprzątanie pokoju (powierzchowne, ale jest ;)), jedzenie w restauracji głównej dobre (jak komuś nie pasuje może codziennie jeść i innych restauracjach tematycznych), natomiast śniadania bardzo monotoBaseny fajne, aczkolwiek nieco za zimna woda, dlatego korzystaliśmy głownie z plaży. Mini kluby, sporty wodne, sklepy z pamiątkami (w szczególności, gdy na plaży uda się w prawą stronę i dojdzie do kilku sklepików ba plaży). Niewątpliwym atutem jest charakter hotelu - głownie domki czteropokojowe a nie blokowisko. Nie było także problemów z dostępnością leżaków. Obsługa nieco rozleniwiona (niektórzy sprawiają wrażenie jakby ciągle byli na fochu, ale za to inni mili, wiec się rownoważy). Polecam :)

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, DJ_GUGA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GelsonZC, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 2 maja 2019

Drogi DJ_GUGA,

Przede wszystkim chciałbym podziękować za podzielenie się wrażeniami z naszego Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa z tysiącami podróżnych na TripAdvisor. Cieszymy się bardzo, że Państwa pobyt u nas był bardzo pozytywny i będziemy nadal ciężko pracować, aby każdy pobyt naszych gości był niezapomniany.

Dziękujemy za cenne opinie, zwróciliśmy uwagę na zaobserwowane punkty poprawy, możesz być pewien, że nasz Zarząd opracuje konkretne strategie, aby przekształcić te aspekty w prawdziwe atuty.

Biorąc pod uwagę fakt, że naszym językiem ojczystym jest hiszpański, mamy nadzieję, że zrozumiemy się poprawnie.

Będziemy czekać na Twój wkrótce powrót do tego domu w Punta Cana.

Z poważaniem!
Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecamy ten hotel. Super miejsce dla rodziny z dziećmi. Wiele atrakcji dla maluchów. Czysto, bardzo przyjemny i troskliwy personel, ogromny wybi restauracji, pyszne jedzenie jednym słowem super! Jeden z lepszych hoteli w jakim mieliśmy okazje być. Polecamy bardzo!

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, GosiaB149
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SachencaN, Guest Relations Manager, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 24 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for sharing a great review of our Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!

Gelson Zorrilla
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji