Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (10 903)
Filtruj recenzje
10 903 wyniki
Oceny podróżnych
6 922
2 139
978
452
412
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
6 922
2 139
978
452
412
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 10 903 recenzji
Zrecenzowano 12 grudnia 2017

W tym rajskim miejscu spędziliśmy z mężem 15 dni. Obiekt jest ogromny, składa się z 4 hoteli: Bavaro, Punta Cana, Palace i Royal (z tej części mogą korzystać tylko goście Royala) z innych wszyscy :) pokoje wymagają odnowienia ale nie ma się co oszukiwać tam się tylko śpi. Bardzo czysto, pokoje sprzątane są codziennie. Odnowione pokoje są w siostrzanym hotelu czyli Grand Palladium Punta Cana ale w części Bavaro jest moim zdaniem najładniej. Bardzo zielono i przyjemnie, jest staw, w którym można spotkać kilka rodzajów kaczek, czaple, ryby i żółwie. W pokoju znajduje się sejf z którego należy korzystać szczególnie jeśli chodzi o paszporty i inne cenne dla nas rzeczy. Wyżywienie: śniadanie i kolacja w restauracji głównej koło recepcji, obiad w restauracji koło plaży. Bardzo dobre jedzenie, najlepsze świeżo wyciskane soki do śniadania (kilka rodzai) ogólnie bardzo duży wybór różnych potraw i na prawdę smaczne. Przed wejściem do restauracji każdy musi "umyć" ręce mydłem antybakteryjnym (super sprawa). Plaża: co ranek dużo glonów ale pracownicy szybko to sprzątali, dużo leżaków ale te w pierwszej linii brzegowej były zajmowane już o 7 rano, te pod parasolami też nie długo później więc jak chce się mieć fajne miejsce na plażowanie to warto przed śniadaniem iść sobie zarezerwować. Na plaży ochroniarze i ratownicy. Basen: tam nie ma problemu z rezerwacją leżaków, fajny bar gdzie można posiedzieć sobie w wodzie i napić się drinka. Alkohole: jeśli dasz 1$ to masz wypaśne drinki z alkoholi z najwyższej półki :) Udogodnienia: po tak dużym obiekcie w poruszaniu się z jednego hotelu do drugiego pomocne są meleksy i ciuchcia. Na terenie hotelu są też sklepy, w których kupimy dosłownie wszystko, nawet antybiotyki. Obsługa: bardzo przyjaźni ludzie :) wszyscy :) można się z nimi zaprzyjaźnić, zawsze pomocni i życzliwi. Imprezy: "piana party" w ciągu dnia na plaży chyba raz w tygodniu i to samo dyskoteka na plaży od godziny 22 :) na terenie hotelu jest też dyskoteka czynna codziennie od 23. Polecam wybrać się na drinka i hamburgera do Sport Baru do najlepszego barman Americo :) i do Ani najlepszej barmanki w barze na plaży :) Najlepszy sprzedawca wycieczek i rozrywek wodnych to Edgar, bardzo sympatyczny i zawsze uśmiechnięty :) oczywiście warto wybrać się też na Saonę. Ps: warto zaopatrzyć się w przejściówkę (w hotelu koszt to 5$) oraz w dobre probiotyki (radzę nie pić nic z lodem bo można dostać potwornej biegunki). Ogólnie to świetny hotel i już planuję do niego powrót.

  • Data pobytu: listopad 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, coyott80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Coyott80,

On behalf of the Grand Palladium Bávaro Suites Resort & Spa family, please receive our gratitude by choosing us as your Holiday destination for your experience. I also thank you by such valuable review. We are so excited of confirming you have been enthusiastically touched on many details here. Our business is about thousands of interactions and daily details. We try so hard to get it. When we do, it's so nice to be so wonderfully recognized.

We hope to count on you for many years and very often. Please let us know about your future booking, we will be delighted to assist you prior to your arrival.

Our very best regards,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel stary (27 lat) z pseudo remontami willi ( odmalowanie ścian , ukrycie pod farbą zagrzybiałych miejsc)
Resort ogromny złożony z trzech hoteli, w stylu amerykańskiego wesołego miasteczka
Przyzwoity stosunek ceny do jakości .
Recepcja naciąga na zmianę pokoju za opłata sugerując iż dostępne ma tylko pokoje na obrzeżach resortu z dała od morza i basenu - nie dajcie sobie tego wmówić i walczcie o swoje - jest to zwykle naciąganie .
Jedzenie mocno średnie - owoce i warzywa niesmaczne , niedojrzałe , mały wybór . Jedzenie monotonne.
Niektóre z restauracji tematycznych warte uwagi - polecam hinduską.
Ogólna ocena przyzwoita ale na pewno nie 5 gwiazdek

Data pobytu: listopad 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Piotr A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Piotr A,

We truly appreciate your taking the time to write a review on the Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa.

We love constructive criticism and will select those substantive points of your review, that help us improve; which is the purpose of our daily work.

We do hope to gain your confidence and trust in our resort and hope we may look forward to inviting you back to our property.

Should you give us another try, please do not hesitate to contact us again.

Sincerely,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 listopada 2017

Spędziliśmy 2 tyg. bardzo udane w drugiej połowie października w Grand Palladium Bavaro w Dominikanie.Hotel jest ogromnym kompleksem po którym można poruszać meleksami i ciufcią z wagonikami.Resort składa się z 4 części: Bavaro, Pallace, Punta Cana i Royal , z których można korzystać oprócz Royala. Przepiękny karaibski klimat panuje w tym miejscu. Jest wiele restauracji, ale najbardziej lubiłam te otwarte przy samym morzu, przykryte trzciną, z wiatrakami pod sufitem. Jeść posiłek w takim miejscu, patrząc na cudowną plaże i palmy do nieba to naprawdę prawdziwe szczęście. Wszędzie bardzo czysto, wesoło, przyjemnie. W hotelu trwa obecnie dość spory remont i wiele obiektów jest nieczynnych, ale naprawdę to nie przeszkadzało na jakość wypoczynku.Ocean niestety wyrzuca dużą ilość glonów co w niektórych dniach nie pozwalało na kąpiel w morzu i spacer. Doprawdy można w tym hotelu wypocząć, totalny luz i serdeczność jaka tam panuje udziela się;).Rum leje się do woli, w różnej postaci. No i październik polecam na wakacje w Dominikanie jak najbardziej, bo sama miałam duże obawy co do tego miesiąca. Ciepło do 35 st,codziennie:).

Wskazówka dotycząca pokojów: Mieliśmy willę w drugim rzędzie od morza i to jest dobre miejsce, bo blisko morza, restauaracji , basenu
  • Data pobytu: październik 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Beza100
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Scarling F, Guest Relations Manager, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Beza100,

We are glad that you could visit us and get the best impression of your stay at our Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa.

It certainly adds an extra bonus to the experience, that our guests can explore any of the 3 Hotels of our Great Resort, finding a variety of pools, bars, and restaurants, activities and we are really pleased knowing that this was an aspect that you enjoyed.

Thank you for your kind review, we hope to see you soon in this beautiful destination of Punta Cana.

Regards,

Scarling Florian
Hospitality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2017

Pokój bardzo ładny jedzenie też bardzo smaczne czysto wiele roślinności hotel zadbany obsługa bardzo miła i ogólnie bardzo mi sie tu podoba pierwszy raz jestem na Dominikanie i na pewno nie ostatni . Najbardziej mi sie podoba plaża i morze
Jestem tu z rodzicami ale poznałem wielu innych ludzi którzy są bardzo fajni

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, filiptluszcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Filiptluszcz,

Delighted to hear that you enjoyed that we far exceed your expectations with our services and facilities in our Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa.

Thank you for posting your review on Tripadvisor aiming to sharing your perspective with thousands of future visitors.

We will look forward to hosting your future visits to Punta Cana.

Sincerely yours,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 czerwca 2017

Ogromny resort złożony z kilku hoteli przy czym mieszkając w części Bavaro można korzystać ze wszystkich poza częścią Royal. Poruszanie się ułatwiają meleksy, którymi można podjechać do dowolnej atrakcji, restauracji czy baru. Restauracje na 6 z plusem. Jedzenie pyszne, zarówno w restauracjach a'la carte jak i bufetach. Ogromny wybór owoców, warzyw, mięs i owoców morza. Rewelacyjne drinki w barach. Pokoje, cóż są nieco zużyte (aktualnie przeprowadzana jest tam renowacja więc to się pewnie zmieni) ale w pokoju przebywa się krótko wiec na pewno nie jest to w stanie zepsuć całego dobrego wrażenia. Na terenie resortu jest kilka basenów, ale szczerze mówiąc mając do dyspozycji taką plażę jak Bavaro mogłoby ich nie być w ogóle. Plaża jest cudowna, codziennie sprzątana, leżaki dostępne - ale te w pierwszej linii od brzegu warto zarezerwować z samego rana. Hotel zdecydowanie warty odwiedzenia. Planujemy ponowne wakacje w tym miejscu w przyszłym roku.

Data pobytu: maj 2017
Dziękujemy, Kamila K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sachenca N, Director de Relaciones con Clientes, Grand Palladium Bavaro Suites Resort & SpaOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all, I would like express that I Am so excited of having this marvellous opportunity to serve you in here and thank you by having chosen our premises as your preferred one among several destinations. We also appreciate you have shared it through Tripadvisor! One of the most known online forums over the world. Your valuable review really helps us and to the new visitors select their suitable destination to live an awesome experience.

It is a truly pleasure for us learning that you have enjoyed your stay with us.

We hope to be your home for a next visit to Punta Cana.

Sincerely,

Sachenca N.
Hospitality Coordinator

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji