Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 218)
Filtruj recenzje
3 218 wyniki
Oceny podróżnych
1 769
654
392
180
223
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 769
654
392
180
223
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 3 218 recenzji
Zrecenzowano: 27 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel duzy i rozlegle polozony co jest plusem bo nie widac ogromu gosci. Ladna plaza. Na plazy falochrony z rekawow z piaskiem.Plus dla dzieci nie ma duzych fal. Reczniki gratis. Nie ma problemu z lezakami. Ochrona w hotelu i na plazy. Jedzenie ok. Duzo owocow. Pyszne ryby. Mieso wolowina i kozlina twarde i zylaste. Pyszne desery. Dobre drinki. Animacje na plazy i przy basenach.Pokoj przestronny. Wifi bezplatne w 1 miejscu troche slabe. Obsluga dobra. Ogolnie polecam choc moglo by byc lepiej.

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MISTRZYODA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 listopada 2017

Całość nie ma żadnego minusa, najlepszy hotel w jakim byłam i najlepsi animatorzy na świecie (Shaggy, Chocolate, Mr Black, King Kong, Lembat i cała reszta). Podsumowując, wakacje życia. Piękne widoki, pyszne jedzenie, prywatna kawiarnia, dyskoteka i ochrona nawet na plaży.

Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Laura G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcelle E, Social Media Coordinator, Sunscape Bavaro Beach Punta CanaOdpowiedź udzielona 30 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Laura G.

Thank you for choosing our hotel for your recent visit to Punta Cana. Our staff will be delighted to know that you appreciated their efforts to ensure your time here is always exceptional. We hope you’ll return to Sunscape Bavaro Beach Punta Cana, the next time you’re in our beautiful city. It was a pleasure to have you stay with us!

Thanks!

Regards

Marcelle Eusebio
eConcierge & Social Media Coordinator
Sunscape Bavaro Beach Punta Cana

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Miejsce warte polecenia. Ładnie, miło i przyjemnie. Smaczne, jedzenie, pyszne słodkości, świeże owoce. Obsługa sympatyczna, animacje zapewnione. Hotel duży, z basenami.Dobra lokalizacja. Minusem jest plaża (wąska).

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
3  Dziękujemy, 128pln
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcelle E, Social Media Coordinator, Sunscape Bavaro Beach Punta CanaOdpowiedź udzielona 2 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear 128pln,

Thank you for sharing your feedback with us. We are glad to hear your experience with the hotel was excellent and the service received was wonderful!

We look forward to have the pleasure of having you back home in the near future.

Cordially

Marcelle Eusebio
eConcierge & Social Media
Sunscape Bavaro Beach Punta Cana.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel przede wszystkim w świetnej lokalizacji. Caly osrodek jest ogromny a wybor restauracji jest spory. Co do jakosci jedzenia nie ma co narzekac bo jest smacznie a sam wybor jest bardzo duzy. Bardzo mila ekipa troszczaca sie o rozrywki na plazy i na basenie. Codzinnie sa organizowane zabawy ktore sprawiaja ze wypoczynek nie jest nudny. Jedynym minusem jest jakosc sprzatania w pokojach. Za kazdym razem trzeba prosic o cos czego zrobienie powinno byc absolutnym standardem jak wymiana recznikow czy przetarcie podlogi. Takie sytuacje nie powinny miec miejsca bo wakacje to wakacje a nie sprawdzanie czyjejs pracy za ktora jednak spaci sie z wlasnej kieszeni. Jesli jakos sprzatania sie poprawi hotel mozna ocenic na doskonaly ale niestety sprzadanie pozostawia wiele do rzyczenia.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marioo007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcelle E, Social Media Coordinator, Sunscape Bavaro Beach Punta CanaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2017

Szanowny Panie,

W imieniu pracowników hotelu, bardzo dziękuję za miłe słowa. Cieszymy się, że tak ciepło wspominają Państwo czas spędzony w hotelu Sunscape Dominican Beach Punta Cana to co najważniejsze, przyjemną atmosferę, miły i profesjonalny personel i najwyższą jakość.

Będziemy zaszczyceni, mogąc gościć Państwa ponownie! Już nie możemy się doczekać!

Z poważaniem,

Marcelle Eusebio
eConcierge
Sunscape Dominican Beach Punta Cana

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tutaj dwutygodniowe wakacje ze znajomymi. Sam hotel robi bardzo dobre wrażenie. Jest czysto i nowocześnie. Pokoje przestronne bogato wyposażone (m.in. darmowo uzupełniana w napoje lodówka, suszarka i waga w łazience co było sporym pozytywnym zaskoczeniem), klimatyzacja wydajna, sporo angielskojęzycznych kanałów w tv-brak w języku polskim. Na wyposażeniu hotelu jest sala do gier (tenis stołowy, dwa stoły do bilarda, PlayStation 3 oraz X-Box), siłownia bogato wyposażona oraz kilka basenów na których odbywają się codziennie animacje. Bary są rozlokowane po całym hotelu, a drinki w nich serwowane są zróżnicowane ( małym minusem jest brak menu w barach, bo drinki wydają się być losowe i trudno otrzymać dwa razy to samo). Obiekt wyposażony w tematyczne restauracje ( pizzeria, grill bar), gdzie można jeść ile wlezie na okrągło. Oczywiście poza tym w restauracji głównej serwowane są śniadania, obiady i kolacje. Trzeba zwrócić uwagę na przesympatyczną obsługę w restauracji głównej. Szczególnie kelnerka Belkis jest wyjątkowo sympatyczna i często żartuje z gośćmi. Uczyła nas hiszpańskiego, ale niestety nie jesteśmy zbyt dobrymi uczniami ;) Na prawdę miło się do restauracji wraca dzięki takim osobom. Z małych minusów restauracji to fakt, że sztućce i kubki do kawy nie są ogólnie dostępne tylko trzeba zaczekać lub poprosić żeby obsługa je nam przyniosła (wożą je na wózkach które ciężko zlokalizować). To jest jednak mało uciążliwe, zwłaszcza kiedy z uśmiechem na ustach ktoś z obsługi zaraz przynosi wszystko co potrzebne. Trzeba przy tym pamiętać że Dominikańczycy mają inne poczucie czasu, nie spieszy im się. Tak po prostu jest, ale tak jak pisałem nie jest to uciążliwe w tego typu sytuacjach. W końcu jesteśmy na wakacjach żeby się zrelaksować a nie gonić niewiadomo dokąd ;) Małym rozczarowaniem była niestety plaża a w zasadzie sama woda. Pomijając szpecące falochrony, które po prostu są w tym miejscu koniecznością (zbudowane jako ogromne worki prawdopodobnie z piaskiem), nie będące większym problemem, z uwagi na to, że można było po prostu przejść kawałek dalej gdzie ich nie ma. Nie wiem czy to kwestia pory roku ( pobyt od początku czerwca), ale w wodzie było pełno glonów, które były wyrzucane na brzeg. Obsługa hotelowa sprawnie je usuwała, ale woda nie była przez to przyjemna. Temperatura wody bardzo wysoka, gdzieniegdzie można spotkać małe kraby. Ogólnie bardzo polecam ten hotel :)

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Maciej F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcelle E, Social Media Coordinator, Sunscape Bavaro Beach Punta CanaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za wizytę w en Sunscape Domincian Beach Punta Cana i napisanie tej wspaniałej opinii. Jest nam bardzo miło, że ma Pani tak pozytywne wspomnienia po pobycie u nas.

Dziękujemy za przyznanie tak wysokich not w odniesieniu do poszczególnych elementów i rekomendację naszego hotelu innym użytkownikom portalu Tripadvisor. Mamy ogromną nadzieję, iż ma Pani w najbliższych planach ponowną podróż i będziemy mieli przyjemność powitać Panie u nas ponownie. Do szybkiego zobaczenia!

Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji