Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przereklamowane. Nie zasługuje na wizytę”
Wacamole — recenzja

Wacamole
Nr 4 wśród 161 Restauracje (Bavaro)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 25 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 29 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

W dużym skrócie, miejsce nas rozczarowało. Uwielbiamy meksykańską kuchnię, dlatego z czystym sumieniem nie polecamy. Dania mdłe, porcje niewielkie. Jeśli idziecie na sutą kolację, jedno danie Was nie zadowoli. Obsługa zblazowana. Kelner nie podał przystawki. Nie wrócimy tu.

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, 734maciejj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (867)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 867 recenzji

Zrecenzowano 14 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Dobre, ładnie podane jedzenie. Uprzejma obsługa. Natomiast wstawianie tej knajpy w kategorii "tanie" to zły pomysł. Jest dość drogo A duży człowiek się tym nie naje. Jeśli nastawiasz się głównie na dobra atmosferę i przekąskę to miejsce jest idealne!

Termin wizyty: luty 2018
Dziękujemy, MichalL24
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wacamolepc, General Manager, WacamoleOdpowiedź udzielona 1 marca 2018


Dziękujemy za Twoją opinię na temat Wacamole.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z przeczytania Twojej miłej recenzji o nas.

Wszyscy pracownicy Wacamole mają nadzieję przywitać cię z powrotem wkrótce!

Z poważaniem,
Zespół zarządzający Wacamole

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Mieliśmy ochotę na kuchnię meksykańska, więc dlatego tu przyszliśmy. wszystkie burrito były poprawne, ale nie były tak mega doprawione jak w Meksyku... na czekadelko dostaliśmy tacos i 3 sosy. za tą cenę (np 2burrito, piwo i Margarita ok 120zl) spodziewałam się mega jedzenia, choć teoretycznie nie można mu specjalnie czegoś zarzucić. duży plus za klimat knajpy.

Termin wizyty: listopad 2017
Dziękujemy, Polaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wacamolepc, General Manager, WacamoleOdpowiedź udzielona 30 grudnia 2017


Dziękujemy za Twoją opinię na temat Wacamole.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z przeczytania Twojej miłej recenzji o nas.

Wszyscy pracownicy Wacamole mają nadzieję przywitać cię z powrotem wkrótce!

Z poważaniem,
Zespół zarządzający Wacamole

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 sierpnia 2017

Zawsze kiedy jestem w Dominikanie mieszkam niedaleko baru Wacamole.Nie wiem czy bar zmienił właściciela czy menadżera,ale w tym roku to miejsce tętniło życiem:)Bardzo dobre jedzenie,miła obsługa,świetna muzyka,wieczorami czasami ciężko było znaleźć miejsce-polecam na spotkania ze znajomymi.

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, hankah2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wacamolepc, General Manager, WacamoleOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2017


Jesteśmy wdzięczni za uwagi dotyczące Wacamole.
To sprawia, że ​​jesteśmy bardzo zadowoleni, aby wiedzieć, że miał doskonałe doświadczenie!

Wacamole cały personel czeka na powrót już wkrótce!

Pozdrawiam,

Wacamole Zespół Zarządzania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 sierpnia 2017

Jedzenie przepyszne! Naprawdę warte spróbowania (wielokrotnego). Muzyka inna niż gdzie indziej, dzięki temu od razu można przenieść się w zupełnie inny świat i miejsce. Klimatycznie. Miła obsługa. Rozmawialiśmy z kilkoma osobami mieszkającymi w okolicy i miały podobne zdanie do nas! Zdecydowanie polecamy! Każdy smak dopieszczony :)

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, url0p0wicze
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: wacamolepc, General Manager, WacamoleOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2017


Dziękujemy za opinię na temat Wacamole.
Jesteśmy bardzo szczęśliwy, aby przeczytać miłą opinię o nas.

Wszyscy pracownicy w Wacamole nadzieję uzyskać zapraszamy wkrótce znowu!

Z poważaniem,
Wacamole Zespół Zarządzania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Wacamole — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Wacamole? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem