Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Coś innego :)”
Ajvar Restauracja — recenzja

Ajvar Restauracja
Nr 1 wśród 1 Restauracje (Iwiny)
Zakres cen: 15 USD - 60 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 10 września 2019

W restauracji byliśmy dwukrotnie, za pierwszym razem byliśmy pod ogromnym wrażeniem smaku jedzenia,za drugim euforia nieco opadła. Natomiast jedzenie dalej bardzo pysze i wszystkie produkty naprawdę świeże. Polecam zjedzenie kolacji w restauracji Ajvar, bardzo romantyczny wystrój i miła oraz sprawna obsługa. POLECAM na pewno kuchnia inna niż wszystkie :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, turysta-MJ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ajvarjagodno, Kierownik ds. PR, Ajvar RestauracjaOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy za tyle miłych słów! Zadowolenie naszych gości to zdecydowanie miód na nasze serca ❤️ My też się polecamy i zapraszamy do nas koniecznie ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (17)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 17 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Po raz kolejny bardzo dobre jedzenie bałkańskich smakach. Mmm. I tatar bardzo dobry. Ryba dorada smaczna. Pierożki super, a krewetki palce lizać. Polecamy.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, P2AAjoannam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ajvarjagodno, Kierownik ds. PR, Ajvar RestauracjaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Cieszymy się z ponownych odwiedzin! Miło nam, że wszystkie potrawy ucieszyły kubki smakowe i cóż - zapraszamy na kolejną bałkańską ucztę

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Przyjemne miejsce ze smacznym jedzeniem .Porcje wystarczające , miła obsługa . Zestaw przepysznych past podawany z ciepłym pieczywem ( nie pamiętam nazwy ) .

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ewik1970
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ajvarjagodno, Kierownik ds. PR, Ajvar RestauracjaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłą opinię i wizytę w Ajvarze. Jeśli chodzi o pieczywo, pewnie chodzi o naszą lepinję Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2019

Tak jak pisałem obsługa z problemami emocjonalnymi opryskliwa i nie miła, bardzo długo czas oczekiwania na jedzenie niby świeże i smaczne a przychodzi okropny i nie smaczny syf. Ceny to absurd kompletnie nie adekwatne do tego lokalu i jedzenia.
Strata czasu tam jechać takie moje zdanie.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, podroznik1231
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ajvarjagodno, Kierownik ds. PR, Ajvar RestauracjaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Drogi Podróżniku, dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Przykro nam, że wizyta u nas nie należała do najprzyjemniejszych - ciągle podnosimy kompetencje naszej obsługi, a z każdej nieprzyjemnej sytuacji staramy się wyciągać wnioski na przyszłość. Co do jedzenia jednak zapewniamy, że zawsze jest świeże i z dobrych jakościowo składników, więc może po prostu nie przypadliśmy do gustu Pana kubkom smakowym - cóż, zdarza się i tak. Mimo wszystko pozdrawiamy serdecznie i może jeszcze kiedyś da nam Pan drugą szansę... ☀️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 lipca 2019

Wybraliśmy się z żoną na nieco późniejszy obiad pod Wrocław, do Iwin. Ruch tu jak w dobrej knajpie w centrum miasta, ale teraz rozumiem dlaczego. Mało gdzie można zamówić żabie udka, a tu proszę, jako przystawka. Polecam najbardziej wybrednym. Na danie główne wybraliśmy Gurmanska Pljeskavic i Pohovani Kackavalj. Wspaniała uczta dla podniebienia. Byliśmy kilka razy na południu Europy i podczas tego posiłku przenieśliśmy się tam ponownie. Nie wiem, kto tam gotuje, ale wspaniale skomponowane smaki. Porcje wydawały się małe, ale oboje najedliśmy się solidnie i wyszliśmy zadowoleni. Na 100% będzie to nasza knajpa na nieco wyszukane spotkania z przyjaciółmi oraz rodziną. Tanio nie jest, ale kieszeni tez nie urywa, więc polecam.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Zbyszek952
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ajvarjagodno, Kierownik ds. PR, Ajvar RestauracjaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Panie Zbyszku, co możemy napisać, ponad ogromne DZIĘKUJEMY? Jest nam przemiło, że wizyta u nas się udała i była dla Państwa przyjemnym oderwaniem się od rzeczywistości. Cieszymy się też, że na dania główne zamówił Pan nasze specjały. Zapraszamy ponownie na szybką podróż na Bałkany!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Byłeś(-aś) w Ajvar Restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem