Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 773)
Filtruj recenzje
1 773 wyniki
Oceny podróżnych
723
645
246
91
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
723
645
246
91
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 773 recenzji
Zrecenzowano: 4 lutego 2014 z urządzeń przenośnych

Obecnie przebywamy z żoną i 2 dzieci w Beyond Resort. Hotel położony przy pięknej plaży z małą wysepką do której w czasie odpływu można dojść pieszo. W hotelu. Jest bardzo dużo zieleni, palm,egzotycznych roślin. I to na tyle dobrego. Jest daleko do centrum Ao Najgorsze i Krabi Town co przekłada się na wydatek rzędu 500-600 Bht w jedną stonę. Rozrywka w hotelu zerowa,czasem wieczorne występy pary grającej i śpiewającej covery. Wybierając ten hotel lepiej wybrać opcję bez śniadania ponieważ to co tu serwują to jakaś porażka - makaron, ryż, sałatki. Są jeszcze omlety,parówki i owoce. Ale codziennie to samo. Jedzenie w hotelu jest bez sensu - drogie i mało tajskie, lepiej wyjść na zewnątrz - jest kilka lokali dosłownie vis a vis hotelu. Obsługa słaba, uśmiechają się owszem ale jakby od niechcenia. Pokój 2202 w domku w którym jesteśmy całkiem przestronny z dużą ilością zieleni na zewnątrz. Ale za to z okropnym zapachem z ubikacji. Jakby kanalizacja nie pracowała jak należy. Za to dziewczyna sprzątająca pokój bardzo się stara i świetnie wywiązuje się ze swojego zadania. Pokój znajduje się na 1 poziomie i na prośbę o zmianę na parter ze względu na 6 miesięczne dziecko i konieczność noszenia wózka po schodach usłyszeliśmy że owszem jest taka możliwość ale 3300 bht dopłaty za dobę czyli jakieś 1500 $ za cały pobyt. To już lekkie przegięcie pały. Pewnie dlatego, że z innego domku był widok na morze i potraktowali taką zmianę jako upgrade. Ale nawet gdyby to cena za zamianę jest jakaś kosmiczna. Reasumując hotel idealny dla bogatych emerytów, którym zależy na ciszy, spokoju, pięknych widokach. I nie mają dla nich znaczenia wysokie ceny w hotelu oraz kosztowny transport do centrum. Ps. Muszą tylko pamiętać, że jeśli jeżdżą na wózku albo odpychają się balkonikiem to Beyond Resort Krabi nie przewiduje dla nich żadnych udogodnień ;)
Monika & Sławek

Termin pobytu: luty 2014
Typ podróży: Podróż z rodziną
5  Dziękujemy, slavi79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CheevanontP, Manager, Beyond Resort KrabiOdpowiedź udzielona 11 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear slavi79


We are very sorry for the delay of our answer to your review. There was a change of management here, but operations are now smooth and the hotel enjoys many happy guest


Best regards,
Ms. Woon, Hotel Manager & The BRKB Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 listopada 2012

Hotel fajny nowy , bardzo pryjemny ale jeszcze mu duzo brakuje , niema co robic wieczorami , nic nie organizuja aby zabawic gosci , jest bardzo cicho ale za cicho :D Nawet niema bilarda zeby zabic czas , w hotelu ceny bardzo drogie lepiej wyjsc poza hotelem cos zjeść. Basen piękny , można podziwieć :)

Termin pobytu: listopad 2012
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ala220
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BeyondKrabi, General Manager, Beyond Resort KrabiOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Dear Sir,

thank you very much for staying with us and for your review on Tripadvisor.

We are sorry to read that you would have liked more activities during your stay. We have have just implemented three buffet nights per week @ Beach Bar & Restaurant. From 3 December onward, @ Beach Bar will also have a new, extensive menu featuring home made pastas, grilled steaks and Seafood baskets and much more. Our music system will be installed during this month in the Food & Beverage outlets, at the Lobby and at the Spa. Other activities will be implemented as well.

Please accept our apologies if your felt it was too quiet during your visit.

Thank you again and kind regards,
Claude

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 9 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CheevanontP, ผู้จัดการ, Beyond Resort KrabiOdpowiedź udzielona 11 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CheevanontP, ผู้จัดการ, Beyond Resort KrabiOdpowiedź udzielona 11 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CheevanontP, ผู้จัดการ, Beyond Resort KrabiOdpowiedź udzielona 6 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji