Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“best money i've ever spent”
Antelope Park — recenzja

Antelope Park
Nr 1 wśród 3 atrakcji (Gweru)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Zalecany czas pobytu: Ponad 3 godziny
Przydatne informacje: Toalety, Zajęcia dla młodzieży
Zrecenzowano 9 maja 2010
Tłumaczenie Google

2  Dziękujemy, grafton77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (166)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

156 z 160 wśród 166 recenzji

Zrecenzowano 22 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Dziękujemy, Gianni F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antelope_Park_Zim, Front Office Manager, Antelope ParkOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lutego 2016
Tłumaczenie Google

1  Dziękujemy, Geir Magne L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antelope_Park_Zim, Front Office Manager, Antelope ParkOdpowiedź udzielona 8 lutego 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 października 2015
Tłumaczenie Google

Dziękujemy, JorgeArango1115
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 czerwca 2014
Tłumaczenie Google

Dziękujemy, Amanda080294
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antelope_Park_Zim, Public Relations Manager, Antelope ParkOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Antelope Park — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gweru, Midlands Province
Gweru, Midlands Province
 

Byłeś(-aś) w Antelope Park? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem