Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Od zera do kitesurfera.

Szkoła do której z ogromną przyjemnością, z uśmiechem na twarzy idziesz, a po zajęciach nie możesz... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 sierpnia 2020
Slaweklipczuk
,
Manilva, Hiszpania
z urządzeń przenośnych
Świetna szkoła w Tarfie z językiem polskim

Z High Spirits skorzystałem z polecenia i mogę szczerze polecać dalej. Kluczowe było dla mnie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 lipca 2020
200rafalk
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (52)
  
Recenzje (52)
Filtruj recenzje
52 wyniki
Oceny podróżnych
52
0
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
52
0
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 52 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 13 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olahighspirits, Owner, High Spirits KitesurfOdpowiedź udzielona 17 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2019

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olahighspirits, Manager, High Spirits KitesurfOdpowiedź udzielona 3 października 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olahighspirits, Owner, High Spirits KitesurfOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olahighspirits, Owner, High Spirits KitesurfOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji