Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 230)
Filtruj recenzje
1 230 wyniki
Oceny podróżnych
408
516
207
51
48
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
408
516
207
51
48
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 230 recenzji
Zrecenzowano: 10 lipca 2017

Parę dni temu zakończyłam mój rodzinny pobyt w hotelu Myramar. To najlepszy hotel w jakim mieszkałam podczas moich kilkukrotnych pobytów w Hiszpanii. Wygodne , czyściutkie, dwupokojowe apartamenty z aneksem kuchennym pozwalają na wspaniały wypoczynek 3-4 dorosłym osobom albo rodzinie z trójką dzieci. Apartament posiada osobną sypialnię , w której znajdują się zazwyczaj dwa oddzielne łóżka oraz salon z dwoma jednoosobowymi tapczanikami , na których swobodnie mogą spać kilkunastoletnie dzieci lub nie bardzo wysokie i tęgie osoby dorosłe. W przedpokoju znajduje się dodatkowy tapczanik dla kilkuletniego dziecka. Meble w pokojach są w tradycyjnym spokojnym stylu , co mnie bardzo odpowiadało, bo nie lubię wyposażenia super nowoczesnego w stylu: stal i szkło. Podobnie uspokajająco działa wnętrze restauracji w której serwowane są pyszne posiłki. Sala stylizowana jest na styl neokolonialny. Hotel opanowany jest głównie przez Anglików i Irlandczyków, dlatego np. śniadania były dostosowane do ich upodobań kulinarnych: jajka sadzone, bekon i fasolka w sosie pomidorowym. Ale jest też duży wybór dań dla innych: jajecznica, dwa rodzaje kiełbasek na gorąco, co najmniej trzy rodzaje wędlin, ser żółty, mozzarela. grillowane pomidory, krojone pomidory , ogórki, arbuz, oliwki , dżemy , miody, płatki, ciasteczka itp. oraz oczywiście napoje. Kolacje to ogromny wybór mięs a przede wszystkim przesmacznych, miejscowych ryb. Codziennie była też inna zupa. Ogromny 700M basen, czyściuteńki i zadbany, cały dzień w słońcu, pozwalał na przyjemne spędzenie czasu na terenie hotelu, tym którym nie bardzo chciało się odbywać ok. 800m spacer na plaże. To co dla mnie ważne, to pierwszy hotel w jakim byłam w ogóle, tak doskonale wyciszony. Zupełnie nie było słychać sąsiadów ani z prawa ani z lewa ani z dołu. Dodatkowym udogodnieniem jest położona na przeciw hotelu duża i elegancka galeria handlowa , zupełnie nie uciążliwa dla odpoczywających ale pomocna dla tych którzy chcą się żywić we własnym zakresie. Obsługa hotelu , restauracji, panie sprzątające : życzliwa, serdeczna. Szczególne podziękowania dla pracownika recepcji pana Alberto , za jego profesjonalizm i empatię w stosunku do gości.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze pokoje są naszym zdaniem z widokiem na basen.
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Lara1952
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: comercialhotel, Guest Relation Manager, Myramar Fuengirola HotelOdpowiedź udzielona 13 lipca 2017

Bardzo dziekujemy za opinie o hotelu i cieszymy sie ze spedzili panstwo fajne wakacje u nas. Nasza obsluga oraz dyrekcja hotelu zostala poinformowana i rowniez dziekuje pani za mile slowa. Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieje ze jeszcze wroca panstwo do nas.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2017

Myramar to ogrodzony kompleks składający się z trzech budynków rozmieszczonych dookoła dużego basenu. Na miejscu są też korty do tenisa i kilka restauracji, a także sauna i siłownia, plac zabaw. Położony jest w świetnej lokalizacji, tuż przy kanałku z wygodnym deptakiem do plaży. Spacer zajmuje około 10 minut, a po drodze jest plac zabaw dla dzieci i stoły do ping-ponga. Można też wypożyczyć rowery wodne i popływać po kanale (uwaga na kaczki i żółwie). Obok hotelu znajduje się też centrum handlowe, a po drugiej stronie kanałku (przejście mostkiem) kolejne sklepy. Przy uliczkach dookoła hotelu dużo miejsc parkingowych. Jest też przystanek dla niezmotoryzowanych tuż przy ogrodzeniu hotelu. Apartamenty składają się z pokoju z aneksem kuchennym i balkonem, sypialni, łazienki. Większy pokój podzielony na część wypoczynkową z dwiema kanapami, stolikiem i telewizorem (były polskie kanały). Aneks był dobrze wyposażony we wszystko co może się przydać chcącym gotować (od sztućców i talerzy po czajnik i toster… był nawet otwieracz do wina), a także lodówka, kuchenka i stół z czterema krzesłami. W sypialni duża, pojemna szafa i wygodne łóżko.W łazience dla niezdecydowanych: prysznic i wanna. W pokoju był bezpłatny internet (hasło w recepcji). Widać, że apartamenty nie są nowe ale wszystko było czyste i zadbane. Gdybym koniecznie musiała się do czegoś przyczepić, byłyby to koce w sypialni. Były czyste ale mocno nadgryzione zębem czasu i trochę psuły całościowy efekt. Jedzenie smaczne, zawsze duży wybór dań, owoców i ciast. Śniadania serwowane były w godz. 8-11, kolacje 19:30-22:30. Korzystaliśmy o różnych porach i nigdy nie było kolejki. Napoje do kolacji tradycyjnie płatne. Personel bardzo uprzejmy, uśmiechnięty i pomocny. Pokoje codziennie sprzątane. Ręczniki wymieniane na życzenie. Gdy rano przepaliła nam się żarówka w łazience, tego samego dnia przyszedł pan ją wymienić - mimo, że jeszcze nie zdążyliśmy tego zgłosić. Przy hotelu rosły drzewka pomarańczowe, które akurat kwitły i unosił się wspaniały zapach :)

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, kasiek447
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: comercialhotel, Guest Relation Manager, Myramar Fuengirola HotelOdpowiedź udzielona 3 maja 2017

Bardzo dziekujemy za opinie o hotelu i cieszymy sie ze spedzili panstwo mile wakacje u nas. Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2017

zupełnie przyzwoity hotel z dużym basenem dla dorosłych i drugim dla dzieci naprawde smaczną zróżnicowaną kuchnią (my-hb) sporym zielonym terenem wokół i co dla nas najważniejsze hotel prawie w centrum !! wiec wszędzie blisko i na wieczór naprawdę jest gdzie wyjść i co robić ,fakt że do plazy jakieś 700-800 m ale to chyba żaden problem ,zaraz przy hotelu galeria handlowa z knajpkami i sklepami rzecz jasna
pokoje dla nas są nie istotne gdyż tylko tam sypiamy ale napisze że łózko wygodne duzy balkon z suszarką aneks wyposażony bogato, włacznie z mikrofalą i tosterem i oczywiście lodówką ,łazienka prysznic i wanna hotel wg mnie idealny dla rodzin z dziecmi -ciekawe animacje od rana ,generalnie stosunek ceny do pobyty tutaj oceniam w skali od 1-10 na 8

Wskazówka dotycząca pokoi: nasz pokój 3 pietro widok na basen i galeria handlową
Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Rafał M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: comercialhotel, Guest Relation Manager, Myramar Fuengirola HotelOdpowiedź udzielona 24 lutego 2017

Bardzo dziekujemy za opinie o hotelu i cieszymy sie ze spedzili panstwo mile wakacje u nas. Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2016

Duże apartamenty : sypialnia + pokój z kuchnią + łazienka. Wygodne, w pełni wyposażone. Można samemu przygotowywać posiłki, jak również wykupić wyżywienie, które jest dobre, ale nie ma za dużego wyboru. Hotel dosyć daleko położony od plaży i centrum miasta. Ok 20 minutowy spacer nie był jednak uciążliwy.Blisko hotelu duża galeria handlowa. Byliśmy w hotelu we wrześniu 2015 , pogoda była super, ale w samym hotelu nic się już nie działo. Bar przy basenie już był nieczynny. Pobyt typowo wypoczynkowy, udany .

Termin pobytu: grudzień 2015
1  Dziękujemy, KrystynaK584
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 października 2016

Pokoje z aneksem kuchennym. średnio zadbany, jest OK ale widać nieociągnięcia. Hotel położony przy ruchliwej ulicy, także po otwarciu okna w pokoju jest głośno. Na śniadaniach jest spory wybór, ale codziennie to samo. Jakość średnia. Obiadokolacje różnorodne ale zdarzało się, że niektóre rzeczy były nieświeże. Jeśli chodzi o jakość wyżywienia to raczej średnia np kiełbasa ze śniadania była w sałatce na obiadokolacji. Niektóre potrawy podawane przez kolejne dni, te same - odgrzewane.
W czasie naszego pobytu wyłączono w całym hotelu klimatyzacje. Byliśmy z małym dzieckiem, a pokój mieliśmy od nasłonecznionej strony w związku z tym noce były ciężkie do przetrwania ze względu na wysoką temperaturę panującą w pokoju, a za dnia unikaliśmy pobytu w nim. W nocy temperatura oscylowała w pokoju w okolicy 229 stopni, pomimo, że na dworzu było dużo chłodniej. Pomimo wielokrotnych próśb o zmianę pokoju pracownicy przerzucali sprawę między sobą kto może podjąć decyzję w tej sprawie, ewidentnie czekając, aż nasz pobyt dobiegnie końca. Menager hotelu niekompetentny i bojący sie podjąć jakąkolwiek decyzje w obawie o swoje stanowisko.

Wskazówka dotycząca pokoi: Przed pobytem warto się dowiedziec czy w danym okresie klimatyzacja będzie włączona.
Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Okiem A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji