Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (810)
Filtruj recenzje
810 wyniki
Oceny podróżnych
248
310
162
52
38
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
248
310
162
52
38
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 810 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Hotel godny polecenie. Położony przy promenadzie, na plaże około 50m. Mieszkaliśmy na 9 pietrze, widoki z balkonów świetne, jedzenie smaczne, jest go dużo, bar z przekąskami otwierany między posiłkami. Bardzo miła obsługa, serdeczna i uśmiechnięta. Doba hotelowa do 12, ale jeżeli wylot jest później można poprosić w recepcji o klucz do pokoju grzecznościowego w którym można się odświeżyć przed wylotem, najlepiej dzień wcześniej go zarezerwować.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, PatrykP805
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dirgardenia, Director General, Globales GardeniaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękuję bardzo, Patryk.
Uwielbiamy słuchać od naszych klientów, zwłaszcza gdy mówią tak dobre rzeczy o naszej pracy i naszym hotelu.
Mamy nadzieję, że masz nas w swoich myślach i do zobaczenia wkrótce.
W międzyczasie pozdrów ciepłe powitanie od każdego pracownika hotelu Gardenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Pobyt czerwiec 2019-hotel położony na początku miejscowości i promenady nadmorskiej.Przejście na plażę furtka hotelową, leżaki i parasole płatne.Pokoje duże,schludnie urządzone, brakuje lodówek i suszarki do włosów.Łazienki po remoncie, moja wyposażona w wannę z parawanem prysznicowym.Nie polecam pokoi na parterze dla osób chodzących wcześnie spać- do godz 24 animacje i dyskoteka.Jest bardzo głośno.Teren hotelu zadbany,plaża trawiasta otwierana o godz 9 i o 17 zbierane są leżaki wiec dla chętnych na pózno popołudniowe plażowanie zostaje plaża nadmorska.Basen mały, w czerwcu woda zimna. Restauracja duża, wybór jedzenia urozmaicony.Pomiedzy posiłkami otwierana mniejsza restauracja z możliwością przekąsek.Po kolacji oblężenie baru w sali animacyjno- dykotekowej.Kolejka na 20 min po drinka.Obok hotelu przystanek autobusowy-można łatwo dostać się do centum miejscowości.Stacja kolejowa blisko-można dojechać do Malagi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na wyższych piętrach mają piękny widok na morze
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, IwonaIrena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dirgardenia, Director General, Globales GardeniaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za komentarze i ocenę naszych usług.
Cieszymy się, że cieszyłeś się podczas pobytu i mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
Odbierz serdeczne powitanie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji, niezapomniane widoki z balkonu - morze w pełnej krasie! Bardzo czysto, wymiana ręczników, sprzątanie pokoi codziennie, pościel zmieniana co 2-gi dzień. Doskonałe, bardzo urozmaicone jedzenie, oferta all inklusive na wysokim poziomie. Obsługa hotelowa to profesjonaliści - bardzo mili, uśmiechnięci, uprzejmi i zawsze gotowi do pomocy. Świetni animatorzy, którzy aktywizowali wypoczywających i zapewniali wspaniałą zabawę zarówno dorosłym, jak i dzieciom. Hotel doskonale dostosowany dla osób z niepełnosprawnościami. Byłam 2 tygodnie i chętnie wrócę jeszcze raz.

Wskazówka dotycząca pokoi: mieszkalam na 10 pietrze, gdzie mialam cudowny widok na morze, plażę i bulwar nadmorski
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Hanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dirgardenia, Director General, Globales GardeniaOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019

Dziękuję bardzo za komentarze i ocenę hotelu, Hanna.
Cieszymy się, że nasz pobyt był dla Państwa przyjemny, nasze usługi i piękne widoki na morze z naszych pokoi.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy i życzymy szczęśliwego lata.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2019

Z każdego pokoju widok piękny na morze,do plaży przejście przez uliczkę ,furtka zamykana na kod,blisko promenady,plaż duża morze super ,zdarzają się parzące meduzy.Jedzenie smaczne ,duży wybór potraw i przekąski w ciągu dnia ,basen malutki ale dużo leżaków.Dużo Anglików w starszym wieku i dlatego było bardzo spokojnie i to zaleta hotelu ,miła obsługa
Z miejscowości dobre połączenie kolejką do Malagi -trzeba zwiedzić

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach nad salą gdzie odbywają się animacje można słyszeć odgłosy zabawy
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Danuta M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Globales, General Manager, Globales GardeniaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your comments and for the score given.
All the Staff will be glad to see you again in this, your home.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2018

Widok z balkonu 10 piętra przepiękny, morze, góry na jednej z nich stoi ogromny byk, również do hotelu nie mam żadnych uwag, pokoje sprzątane nawet w niedzielę, jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, soki przepyszne, wino z nalewaków średniej jakości, zdecydowanie lepsze w barze na poziomie -1. Jeśli ktoś lubi spokój i ciszę to nie w tej miejscowości, duża ilość hoteli i ruchliwa droga obok hotelu sprawia, że hałas jest wszechobecny. W pokojach brak suszarek do włosów, ale w recepcji można wypożyczyć wpłacając kaucję. Obsługa miła, ciągle słychać hiszpańskie "olaa". W pobliżu dwie piękne plaże,dużo muszelek, szeroka promenada, w miejscowości wydaje się być bardzo bezpiecznie, ludzie długo spacerują po zapadnięciu zmroku. W naszym przypadku pobyt był krótki, pierwszego dnia nie zdążyliśmy na kolację, a ostatniego nie doczekaliśmy obiadu, no cóż rozkłady lotów, nie wiem czy TUI ma na to wpływ, by pobyt trwał całe 7 dni, loty w obie strony punktualne, linią ENTER. Hotel zdecydowanie polecam, chyba zasługuje na czwórkę.

Termin pobytu: październik 2018
Dziękujemy, Danuta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji