Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 338)
Filtruj recenzje
1 338 wyniki
Oceny podróżnych
190
445
416
159
128
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
190
445
416
159
128
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 338 recenzji
Zrecenzowano: 11 lipca 2017

Hotel nie zasługuje na tę liczbę gwiazdek. Dostępna w pokoju lodówka zupełnie nie chłodzi, codziennie brudne sztućce w restauracji. Internet działa tylko w teorii. A przede wszystkim mając nieograniczony dostęp do pokoi i całkowity brak odpowiedzialności, obsługa okrada gości. Ukradziono mi cała gotówkę. Manager hotelu nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności ani nawet minimum dobrej woli aby wyjaśnić sytuację. Mów ,że nie ma czasu zajmować się takimi sprawami. Toleruje złodziei dając w ten sposób przyzwolenie na dalsze tego typu procedery. Nie liczcie na policję , ich to tez nie interesuje. ZŁODZIEJE. ODRADZAM POBYT W HOTELU. UNIKAJCIE TEGO MIEJSCA.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, bozenahager
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Federico L, Gerente, Hotel Monarque Fuengirola ParkOdpowiedź udzielona 14 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your review, as regretly we are not able to give you an answer in fyour language, we must do it in english.

As explained by your tour leader, and as every hotel in our country, we can not be liable for any item or value not deposited in the hotel safe.

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 października 2016

Byliśmy z mężem na tygodniowym pobycie w pażdzierniku. Hotel czysty i dobrze serwisowany. Jedzenie urozmaicone, do woli i obfitujące w ryby, mięsa, owoce, warzywa, desery i co tylko dusza zapragnie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Lokalizacja świetna, blisko do morza i środków komunikacji publicznej. Rozrywki nocne rzeczywiście bardzo głośne, ale przy zamkniętym balkonie i włączonej klimatyzacji nic nie słychać. Seniorzy, jak widać potrafią się bawić :)

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, magnusia2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Federico L, Gerente, Hotel Monarque Fuengirola ParkOdpowiedź udzielona 14 października 2016
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your time and comments, we expect to see you again !!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 kwietnia 2012

Bylismy na swiatecznym pobycie dla seniorow (2.04-9.04 20120) grupa 10 znajomych.Jestesmy bardzo zadowoleni z hotelu: ladne ,czyste pokoje,dobrze wyposazone,jedzenie pycha(bardzo urozmaicone,ciagle uzupelniane),obsuga b.sympatyczna.Polozenie swietne ;blisko plaza,dworzec kolejowy(przejazd do Malagi tam i z powrotem 3,45eur.),mnostwo barow,sklepikow.Chetnie bym tam wrocila. Malgosia z Wroclawia

Termin pobytu: kwiecień 2012
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Malgorzata o
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2011

Bylismy w tym hotelu juz 2 razy - pierwszy raz w ramach wyjazdow dla seniorow w listopadzie zeszlego roku i teraz wrocilismy z "mlodsza" rodzina na wakacje. Bardzo dobry 4 gwiazdkowy hotel. Pokoje sa bardzo czyste. Wokol hotelu sporo sklepow i kawiarni. Dobre jedzenie, blisko do kolejki i do plazy. Jesienia kiedy woda w morzu byla chlodna kapalismy sie w basenie krytym. Hotel polecam, spelnil nasze oczekiwania. Wrocilismy zadowoleni. Dla nas emerytow bylo ciekawiej jesienia - mniejsze tlumy, bez upalow. Zwiedzalismy przepiekna Malage, Mijas, Gibraltar. Swietne wczasy w Hiszpanii.

Termin pobytu: sierpień 2011
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Elzbieta Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Federico L, Gerente, Hotel Monarque Fuengirola ParkOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji