Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Mikołajki
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (18)
Filtruj recenzje
18 wyniki
Oceny podróżnych
17
1
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
17
1
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 18 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Idealne miejsce na rodzinny wyjazd, bazę rowerową. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Domki bardzo czyste i świetnie wyposażone niczego nam nie brakowało. Okolica bardzo ładna i spokojna polecam !!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Sebastian P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kamiennyogrod, Właściciel, Kamienny Ogród Holiday ParkOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowny Panie Sebastianie, uprzejmie dziękujemy za wybór Kamiennego Ogrodu Holiday Park. Jest nam bardzo miło słyszeć, że pobyt w naszym ośrodku spełnił Państwa oczekiwania oraz cieszymy się, że dobrze się Państwo bawili na Mazurach. Dziękujemy za Pana rekomendację i zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy serdecznie, Iwona i Maciej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Świetne miejsce . Domki czyste i w wysokim standardem . Blisko jezioro oraz port marina . Domki położone w przepięknym ogrodzie , który warto zwiedzić . Właściciele przemili , wszystko wytłumaczyli co gdzie można zwiedzić .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Martaaaa86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kamiennyogrod, Właściciel, Kamienny Ogród Holiday ParkOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowna Pani Marto, dziękujemy za tak miłe słowa skierowane pod naszym adresem. Zawsze staramy się, aby nasi Goście czuli się u nas wyjątkowo i mogli uzyskać wszelkie niezbędne informacje. Będzie nam bardzo miło ponownie Państwa gościć.
Pozdrawiamy serdecznie, Iwona i Maciej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Polecam to miejsce. Domki czyste , świetna lokalizacja przy marinie. Właściciele uprzejmi. Dobry wybór na pobyt z dziećmi lub znajomymi. Parking bezpłatny. W obiekcie cicho, można odpocząć od zgiełku i zrelaksować się na łonie natury.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dagmara S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kamiennyogrod, Właściciel, Kamienny Ogród Holiday ParkOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowna Pani Dagmaro, bardzo dziękujemy za wybór Kamiennego Ogrodu i cieszymy się, że nasza lokalizacja przypadła Państwu do gustu. Jeśli lubią Państwo obcowanie z naturą to zapraszamy również w czerwcu, kiedy to ptasie koncerty i rechotanie żab wydają się nie mieć końca :)
Serdecznie pozdrawiamy, Iwona i Maciej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Wszystko ok. Domki czyste, dobrze wyposażone. Do jeziora bardzo blisko, zaraz obok super port z pysznymi śniadaniami, duży ogród dzięki czemu praktycznie nie spotyka się innych wypoczywających. Mili właściciele! Polecam wszystkim!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kamiennyogrod, Właściciel, Kamienny Ogród Holiday ParkOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Dziękujemy za miły komentarz i cieszymy się, że Państwa pobyt w Kamiennym Ogrodzie był udany. Obiecujemy zawsze się starać, aby nasi Goście wyjeżdżali od nas z uśmiechem na ustach :)
Pozdrawiamy serdecznie! Iwona i Maciej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Klimatyczne miejsce, w którym każdy może odpocząć :) Dużym atutem jest lokalizacja: spokojne, ciche miejsce blisko jeziora i portu, a jednocześnie zaledwie 5 km od Mikołajek. W domkach znajduje się wszystko, co może się przydać, jest czysto i ładnie. Właściciele są wyjątkowo mili i dbają o wszystkich gości :) Mam nadzieję, że jeszcze tam wrócę :)!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MalinowySos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kamiennyogrod, Właściciel, Kamienny Ogród Holiday ParkOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za tyle ciepłych słów. Cieszymy się, że docenili Państwo nasze starania i obiecujemy zrobić wszystko, aby następnym razem było jeszcze lepiej :)
Pozdrawiamy serdecznie! Iwona i Maciej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji